Ο Ευστάθιος Κούλης στον ΑΝΤ1 για το διπλό ατύχημα στην Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου

Ο Ευστάθιος Κούλης στον ΑΝΤ1 για το διπλό ατύχημα στην Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου

Ιούλιος 24, 2023 - 09:01
0 σχόλια

Με κομμένη την ανάσα έμειναν χθες οι θεατές της 22ης Ανάβασης Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου, εξαιτίας των δύο ατυχημάτων που συνέβησαν (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ).

Κατ' αρχάς, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν παιδιά και ένας ενήλικας, ενώ ακόμα ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε φωτορεπόρτερ που κάλυπτε το γεγονός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κι αυτός.

Συνολικός απολογισμός, τρία παιδιά και δύο ενήλικοι τραυματίες, ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα.

Ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης μίλησε για τα γεγονότα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουλίου. Όπως είπε, αναφερόμενος στο πρώτο ατύχημα, το αυτοκίνητο παρουσίασε μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους θεατές. Ο δήμαρχος Γορτυνίας σημείωσε ότι σχεδόν ταυτόχρονα έγινε και το άλλο ατύχημα.

Όπως είπε ο κ. Κούλης, στο σημείο βρίσκονταν νεαροί οι οποίοι ήθελαν να τραβήξουν καλύτερες φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, ο κ. Κούλης ερωτηθείς για τον καιρό, είπε ότι στα Λαγκάδια από όπου βρισκόταν η θερμοκρασία ήταν 17 βαθμοί Κελσίου εκείνη την ώρα, και οι παρουσιαστές δήλωσαν ότι ζηλεύουν τη δροσιά του βουνού.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.