Ατύχημα στην ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου: Αγωνιστικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές (vid)

Ατύχημα στην ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου: Αγωνιστικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές (vid)

Ιούλιος 23, 2023 - 15:01
4 σχόλια

 Τρία άτομα έχουν τραυματιστεί από αγωνιστικό όχημα που για άγνωστο λόγο βγήκε εκτός διαδρομής στην ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο το όχημα έπεσε πάνω στους θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τρεις τραυματίες μεταξύ τους και ένα παιδί.

Ο ένας από τους τραυματίες μεταφέρεται από το κέντρο υγείας Δημητσάνας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ένα ακόμα ατύχημα στον ίδιο αγώνα. Αγωνιστικό όχημα έπεσε πάνω σε φωτογράφο  


4 Σχόλια

Ο κίνδυνος της αριστερής στροφής είναι ότι φεύγεις δεξιά, όπως ο Αλ6ς. Καλή η προσπάθεια αλλά, χωρίς γνώσεις φυσικής, απλά καταφέρνεις και γελοιοποίησε!!!

Κατηφόρα και στροφή.. Καμιά πρόνοια. Ποιος έχει την ευθύνη της οργάνωσης; Σηματοδότηση για το που πρέπει να κάθονται οι θεατές δεν υπαρχει.Υπαρχει όμως πρόνοια για τοποθέτηση διαφημιστικών ταμπλό. Εδώ έχουμε την ατομική ευθύνη. Κόψτε το λαιμό σας. Εμείς για τη διαφήμιση ενδιαφερόμαστε.

Διαβάζω για 'εξεδρα' στην οποία υποτίθεται ήταν οι θεατές. Ήταν εκεί εξέδρα ή ήταν πλαστικές κορδέλες (!) που απαγόρευαν την παρουσία θεατών; Απο ποιόν κανόνα προκύπτει ότι οι πλαστικές κορδέλες είναι μετρό προστασίας σε αγώνες αυτοκινήτων; Αυτά μόνο οι κανόνες διαφθοράς τα προβλέπουν. Ο αγώνας τελείωσε! Ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.