Ο «El Mago» του Λεωνιδίου Γρηγόρης Λάτση στην πιο ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική του χρονιά

Ο «El Mago» του Λεωνιδίου Γρηγόρης Λάτση στην πιο ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική του χρονιά

Μάρτιος 11, 2024 - 16:30
2 σχόλια

Αυτό το παιδί χαίρεσαι να το βλέπεις στο γήπεδο, χαίρεσαι για είμαστε πιο συγκεκριμένοι να τον βλέπεις με την μπάλα στα πόδια έχοντας έναν μοναδικό τρόπο να σε κάνει να νιώσεις από εκείνη την παράξενη χαρά του ποδοσφαίρου που έχει να κάνει με μια επαφή, μια ντρίπλα, ένα άγγισμα της στρογγυλής θεάς.

Ο Γρηγόρης Λάτσης δεν είναι απλά ένας πολύ κοντρολαρισμένος παίχτης, δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τεχνίτης, είναι αυτός που μπορεί να μετατραπεί σε «el mago» με μια του μόνο κίνηση σκορπίζοντας στην κερκίδα το περιβόητο «οοοοοο» και αμέσως μετά το χειροκρότημα.

Φέτος μάλιστα ο Γρηγόρης Λάτσης δεν αρκείται μόνο σε «βιρτουόζικα» πράγματα με την μπάλα στα πόδια αλλά έχει γίνει και πολύ ουσιαστικός και στον τομέα του σκοραρίσματος πραγματοποιώντας την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του στο Λεωνίδιο φτάνοντας αισίως τα 9 γκολ στην Α’ Αρκαδίας.

Ο «κοντός» των ερυθρολεύκων είναι ο πρώτος σκόρερ του Λεωνιδίου στο πρωτάθλημα και μαζί με τα 9 τέρματα κουβαλά μαζί και σχεδόν άλλες τόσες ασίστ κάνοντας τον ιθύνων νου και στον κομμάτι της δημιουργίας για την ομάδα του.
 

Ο 21χρονος άσος του Λεωνιδίου πραγματοποιεί μια πολύ ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική σεζόν και πρόκειται με αφορμή και τους αριθμούς του για έναν εκ των κορυφαίων στην λίστα του τοπικού μας πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο Γρηγόρης Λάτσης είναι υπεραπαραιτητος για το Λεωνιδιο!!! Η διοίκηση να ξεκινήσει το χτισιμο της ομάδας για του χρόνου από αυτόν. Το Λεωνιδιο διαθέτει κι άλλους κομβικους παίκτες κι όλοι μαζί για το κύπελλο!!!

Θεωρώ ότι είναι μέσα στους 10 καλύτερους παίχτες στην Αρκαδία δεν το λέω με σιγουριά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.