Ο Αστέρας των «Μοϊκανών» (pics)

Ο Αστέρας των «Μοϊκανών» (pics)

Ιούλιος 22, 2016 - 11:30
1 σχόλια

Περίεργα κουρέματα και ποδήλατα

Οι μέρες στην Ολλανδία κυλούν με πολύ προπόνηση τόσο στο γήπεδο όσο και στο γυμναστήριο με το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης να είναι ιδιαίτερα βαρύ και επιβαρημένο ως είθισται δηλαδή σε περιόδους προετοιμασίας για κάθε ομάδα.

Μία από τις καθημερινές συνήθειες δεν είναι άλλη από το ποδήλατο με τους ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν όμορφες ποδηλατάδες μέσα στο καταπράσινο Ολλανδικό τοπίο κατά την μεταφορά τους από το ξενοδοχείο ως το προπονητικό κέντρο όπου πραγματοποιείτε η προετοιμασία.

Πέραν όμως του ποδηλάτου υπάρχουν καθημερινά και νέες εκπλήξεις καθώς αυτή την φορά την εμφάνιση τους έκαναν και κάποια περίεργα κουρέματα με πρωταγωνιστές τους Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Δημήτρη Κουρμπέλη με την εξεζητημένη κόμη τους.

Η λεπτή γραμμή τύπου Μοϊκαν στο δεξιό μέρος του κεφαλιού του ''Τριάντα'' και η παραδοσιακή Μοϊκανα του ''Κούρμπε'' αποτέλεσαν μερικά από τα highlights του κιτρινομπλέ προπονητικού προγράμματος της Πέμπτης 21 Ιουλίου που έγινε υπό έντονη βροχόπτωση τραβώντας όπως είναι αναμενόμενο τα σχόλια και την προσοχή όλων.

Ακόμα κάτι που έχει την αξία του είναι οι πολύ καλές σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ παλιών και νέων στην ομάδα, με τα πολλά αστεία και τα όμορφα πειράγματα να κάνουν το κλίμα ακόμα πιο ζεστό με τον Αστέρα Τρίπολης να αποδεικνύει πως αποτελεί μία μεγάλη οικογένεια.

Απολαύστε ένα ξεχωριστό φωτορεπορτάζ από την κιτρινομπλέ προετοιμασία στην Ολλανδία με κεντρικό θέμα τα περίεργα κουρέματα και το ποδήλατο.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Έ χετε καταλάβει τι βλακείες γράφετε.Αντί να γράψετε κάτι που να αφορά το αγωνιστικό κομμάτι,μας λέτε πως κουρεύονται οι ποδοσφαιριστές.Θα σοβαρευτείτε επιτέλους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.