Ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, τα μελλοντικά του σχέδια και η παρακαταθήκη στην Αρκαδία (pics,vid)

Ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, τα μελλοντικά του σχέδια και η παρακαταθήκη στην Αρκαδία (pics,vid)

Αύγουστος 28, 2019 - 13:44
2 σχόλια

Λίγο πριν παραδώσει την «καρέκλα» του ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας θέλησε να αποχαιρετήσει τους συμπολίτες του με την τελευταία συνέντευξη Τύπου που έδωσε, θέλοντας να κάνει έναν μικρό απολογισμό έργου για το τι αφήνει ως παρακαταθήκη στον ιστορικό και όμορφο τόπο της Αρκαδίας, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δεν παρέλειψε όμως να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Νίκα για τα μικρά έργα , ξεκαθαρίζοντας ότι θα σταθεί απέναντί του και θα διεκδικεί έργα για τα μικρά χωριά και τους κατοίκους τους.

Ο κ. Γιαννακούρας την Τετάρτη 28 Αυγούστου δέχθηκε στο γραφείο του τους δημοσιογράφους της Αρκαδίας που τα τελευταία εννέα χρόνια είχε επαφή και στα καλά αλλά και στα δύσκολα και τους αποχαιρέτησε δίνοντάς τους  ένα βιβλίο με τίτλο «Η Αρκαδία των Μύθων».

Είναι τιμή και τύχη για εμάς να ζούμε και να καταγόμαστε σε αυτό τον ευλογημένο τόπο

Το 2011 είχα τη τύχη και την τιμή να ξεκινήσω ένα ταξίδι, ένα ταξίδι στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση μαζί με τον Πέτρο Τατούλη, είπε ο κ. Γιαννακούρας κάνοντας λόγο για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν για να πετύχουν τους στόχους τους στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην εννεαετή θητεία ο κ. Γιαννακούρας υλοποίησε πάνω από 600 οδικά έργα και έργα υποδομών.

Περισσότερα από 600 έργα στην Αρκαδία από το 2014 έως και σήμερα.

Ο αντιπεριφερειάρχης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που θα μείνουν αναλλοίωτες στην μνήμη του, ξεχωρίζοντας τον χαιρετισμό που δέχθηκε από κάποια παιδιά τα οποία τον προσφώνησαν ως «Βαγγέλη». Αυτή η οικειότητα που ένιωσε τον έκανε να συγκινηθεί, μιας και τα παιδιά βλέπουν τον αντιπεριφερειάρχη σαν τον δικό τους άνθρωπο.

Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω τόσο καλά την Αρκαδία και τους ανθρώπους της

Σε ερώτησή μας για τα μελλοντικά του σχέδια, για το ποια θα είναι η καθημερινότητά του από εδώ και πέρα, πέρα από την συμμετοχή του στην αντιπολίτευση στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου, ο αντιπεριφερειάρχης απάντησε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στην θέση του στην 1η ΥΠΕ και σε νοσοκομείο της Αθήνας ως χειρουργός διευθυντής  επισημαίνοντας ότι θα ζητήσει να αποσπαστεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη.

Είμαι ένας ιδεολόγος Αρκάς και θέλω να ανταποδώσω σε όλους όσους με αγαπούν και να τους δείξω και εγώ την αγάπη μου

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Απολογισμός θητείας και για τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα


2 Σχόλια

Τί ακριβώς έργα για τα μικρά χωριά; Λίγη πίσσα και τσιμέντο για τα μάτια του κόσμου σε χωριά των 20 κατοίκων, με ύψος προϋπολογισμών που βγάζουν μάτι; Η χαρά των εργολάβων και των γύρω γύρω.

Κάτι ο βίος (ΠΑΣΟΚ) κάτι η πολιτεία (Τατούλης), κάτι τα κοκόρια και οι γουρνοπούλες, όλα δείχνουν πως ο κατήφορος οδηγεί ντουγρού σε ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.