O Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος μας εξηγεί τι είναι το ΕΣΠΑ (vid)

O Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος μας εξηγεί τι είναι το ΕΣΠΑ (vid)

Σεπτέμβριος 11, 2023 - 19:42
10 σχόλια

Με ένα βίντεο ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας με την παράταξη του Δημήτρη Πτωχού «Η Πελοπόννησος μπροστά» , Χρήστος Λαμπρόπουλος μας εξηγεί τι είναι το ΕΣΠΑ.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Το ΕΣΠΑ είναι το σημαντικότερο χρηματοδοτικό εργαλείο που έχουμε, με ευρωπαϊκούς πόρους αναπτύσσουμε τις υποδομές, στηρίζουμε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ειδικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την περίοδο μέχρι το 2027 έχουμε 50% περισσότερους πόρους σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Με αυτά μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα τις υποδομές μας, να αναστηλώσουμε τα μνημεία που είναι διάσπαρτα σε όλη την Πελοπόννησο και κυρίως να ενισχύσουμε ιδιωτικές επιχειρήσεις."

Δείτε το βίντεο ΕΔΏ


10 Σχόλια

Όπως αναστηλώνετε εκ θεμελίων το μοναστήρι Ταξιαρχών Μουράς στο Παλαιοχώρι Κυνουρίας και διαθέτετε 4,5 εκατομμύρια στο πουθενά. Ας προσπαθήσει κάποιος να το βρει πρώτα και να μας πει τη γνώμη του. Ποιοι θα πάνε να μονάσουν, θα έρθουν αλλοδαποί; Εδώ τα περισσότερα μοναστήρια έκλεισαν και όσα υπάρχουν είναι μισογκρεμισμένα και υπολειτουργούν.

Σας δώσαμε Χρηστάκο την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε όλους αυτούς τους πόρους που λες και να κάνετε έργα που έχει ανάγκη η Αρκαδία, αλλά εσείς κοιτάξατε ΜΟΝΟ πώς να το παίξετε εξουσία και να τακιμιάσετε με τους ειδήμονες για να κάνετε τα «δικά σας». Τώρα θα φέρουμε πάλι τον Τατούλη, γιατί ΜΟΝΟ αυτός ενδιαφέρεται για τους Αρκάδες και την Πελοπόννησο ολόκληρη.

Έχετε αφήσει την Αρκαδία έρμαιο των ακραίων καιρικών φαινομένων, χωρίς τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα (νέα και συντηρήσεις παλιών) και θέτετε ως προτεραιότητα την αναστήλωση μνημείων, εκκλησιών και τη μοιρασιά χρημάτων στις επιχειρήσεις ;

Το Ιερό και σταθμό για την Ελληνική επανάσταση Μοναστήρι στις Καλτεζές το άφησες να γκρεμιστεί Λαμπρόπουλε και ας είχαν γίνει ενέργειες από τον Τατούλη για να αποφευχθεί η κατάρρευσή του. Ήταν όμως έργο Τατούλη και δεν έπρεπε να γίνει. ΝΤΡΟΠΗ σου που έρχεσαι τώρα και ζητάς την ψήφο των Αρκάδων. Δεν έκανες τίποτα γι' αυτούς και δεν σεβάστηκες την ιστορία τους.

Χρήστο λυπάμαι, αλλά κούρασες. Το life styling καταμαρτυρά την διάθεσή σου να πορευθείς με γνώμονα προσωπικές και μόνο επιδιώξεις. Μάλλον η κ. Μητσιοπούλου θα είναι η έκπληξη. Απλά θα μείνεις εκτός, όσο και να πιέζεις κομματικούς μηχανισμούς. Κούρασες!

Προσπαθείτε να κάνετε τη Μητσιοπούλου παράγοντα και μετα σας ενοχλεί το lifestyle του Λαμπρόπουλου; Γελάνε και τα μάρμαρα.

Είναι μηχανικός και ήταν αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας για δυο χρόνια. Τι πιο λογικό οι Αρκάδες να περίμεναν να δουν τουλάχιστον έργα υποδομής στην Αρκαδία; Πείτε μας ποια είναι τα έργα που ενέταξε και εκτελέστηκαν επί θητείας του.

Δεν μπορείς να πει κάποιος το ίδιο και για τον Σκαντζό, γιατί αν και γιατρός επί θητείας του γίνονται έργα, έστω και αν αυτά είναι στην ομολογουμένως αδικημένη ιδιαίτερη πατρίδα του την Κυνουρία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.