Ο άνθρωπος που διένυσε 1230 χλμ σε 75 ώρες και 35 λεπτά με ένα ποδήλατο!

Ο άνθρωπος που διένυσε 1230 χλμ σε 75 ώρες και 35 λεπτά με ένα ποδήλατο!

Οκτώβριος 13, 2011 - 17:48
1 σχόλια

Δεν είναι εύκολο να συναντήσει κανείς έναν άνθρωπο ο οποίος λίγο καιρό πριν σ’ έναν διεθνή ποδηλατικό αγώνα στη Γαλλία, κατάφερε να διανύσει με το ποδήλατο μία απόσταση 1230 χιλιομέτρων μέσα σε 75 ώρες και 35 λεπτά. Ο Δημήτρης Συμνιώτης αποτελεί μέλος της ομάδας του Παναθλητικού Ομίλου Τρίπολης και με την ιδιότητα του προπονητικού τιμ πλαισιώνοντας τους Γιάννη Μάγκλαρη και Δημήτρη Πιπέρη, αλλά και ως εν ενεργεία αθλητής που ακόμη συμμετέχει σε μεγάλους αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προβάλει μ’ αυτό τον τρόπο την Τρίπολη και την τοπική ποδηλασία. Μάλιστα αποτελεί ένας από τους 29 Έλληνες ποδηλάτες που συμμετείχαν στον διεθνή ποδηλατικό γύρο Παρίσι-Βρέστη-Παρίσι, τερματίζοντας μάλιστα.

 

Στο 17ο PBP η Ελλάδα πήρε μέρος με 29 ποδηλάτες, από τους οποίους οι 26 τερμάτησαν επιτυχώς. Οι δύο από τους τρεις εγκαταλείψαντες είχαν πτώση -χωρίς σημαντικές σωματικές βλάβες-, η οποία προήλθε από απροσεξία άλλων ποδηλατών. Τον τρίτο τον κατέβαλε η βροχή και η κούραση. Στην εκκίνηση είχε ζέστη και υγρασία. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο καιρός ήταν αίθριος και κοντά στη Βρέστη υπήρξαν τοπικές βροχές. Για ακόμη μια φορά η οργάνωση από το Audax Club Parisien ήταν εξαιρετική! Οι εθελοντές και οι τοπικοί κάτοικοι βοήθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν για να πετύχουν οι ποδηλάτες το στόχο τους.
Ο Δημήτρης Συμνιώτης μίλησε αποκλειστικά στο «Κόντρα Επίθεση» όχι μόνο για τις εμπειρίες αυτού του μεγάλου άθλου, αλλά και για το σύλλογο του Παναθλητικού Ομίλου Τρίπολης, τους νεαρές αθλητές και τις επιτυχίες τους, αλλά και την ποδηλασία στην περιοχή μας.
 

Περισσότερα εδώ: http://www.contraepithesi.gr/news/index.php?option=com_content&view=article&id=2441:-1230-75-35-&catid=46:2010-07-17-11-14-48&Itemid=175

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/sVzH4WwcBN8


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο ! Η δύναμη της θέλησης και της αγάπης γι' αυτό που κάνουμε ! Συγχαρητήρια !