Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα στο Λεβίδι

Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα στο Λεβίδι

Δεκέμβριος 28, 2019 - 18:50
8 σχόλια

Ο Άγιος Βασίλης έχει ήδη ξεκινήσει το μακρινό του ταξίδι, προκειμένου να προλάβει να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Την Κυριακή 29/12 και ώρα 18:00 ο Άγιος με την λευκή γενειάδα θα κάνει μία στάση στο Λεβίδι και θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια που θα τον υποδεχθούν στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Συλλόγου !!!

Φιλοτεχνικός Λεβιδίου


8 Σχόλια

Δήμος Τρίπολης και Τοπικοί άρχοντες απόντες από παντού στο Λεβίδι. Καμιά δεκαριά ρομαντικοί των συλλόγων προσπαθούν να δώσουν ζωή στο χωριό αλλά και αυτοί πόσο θα αντέξουν. Ελάτε στο Λεβίδι να δείτε τον στολισμό του χωριού από τον Δήμο. Σαν νεκροταφείο.Οι συναυλιες με τον Καλλίρη τους μάραναν...

Ναι, έχεις δίκιο Λεβιδαίε παπαγάλε. Θυμόμαστε τι γινόταν στο χωριόπ σας επί Παυλή και Σμυρνιώτη. Δεν χωράγατε να περάσετε από τα πολλά στολίδια και τον υπερτεράστιο στολισμό που σας είχαν κάνει τα Χριστούγεννα. Και τώρα θυμηθήκατε ξαφνικά όλως τυχαίως να γκρινιάξετε και σας έφταιξε ο Τζιούμης. Ρε άντε από δω πέρα έχετε καταντήσει κουραστικοί..

Ποιος μίλησε ρε γλυφτη του Τζουμη για τους προηγούμενους; Ανύπαρκτα ανθρωπάκια που συντάσσεστε πίσω από υποτιθέμενους σωτηρες του τόπου που κάνουν μόνο για τα πανυγηρια!

Ποιος μίλησε ρε γλυφτη του Τζουμη για τους προηγούμενους; Ανύπαρκτα ανθρωπάκια που συντάσσεστε πίσω από υποτιθέμενους σωτηρες του τόπου που κάνουν μόνο για τα πανυγηρια!

22:05 Γλύφτης είσαι εσύ ρε κουρ@δι μ' αυτούς που ψήφισες και 5 χρόνια διέλυσαν τα πάντα. Τράβα τώρα πιες το μυτζηθρόζουμό σου ταγάρι

Οκ

Στο λεβιδι υπάρχουν οι δυο σύλλογοι, αθλητικοσ Και φίλοτεχνικός,μόνο και μόνο για να ορισμένα άτομα και όχι για να προσφέρουν αλλά να αυτοπροβληθούν!

Στο Λεβίδι υπάρχουν αυτοί που τρέχουν τους δύο συλλόγους με οικονομικό και προσωπικό κόστος. Ολοι οι υπόλοιποι είναι ανύπαρκτοι, συμφεροντολόγοι και κοτσομπόληδες .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.