Ο Άδωνις το έχει πάρει το Lower στα αγγλικά, όχι στα δανέζικα

Ο Άδωνις το έχει πάρει το Lower στα αγγλικά, όχι στα δανέζικα

Απρίλιος 03, 2016 - 10:26
4 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Η αστείρευτη πηγή ειδήσεων που ονομάζεται Άδωνις Γεωργιάδης ξαναχτύπησε με το επικό tweet του για το πώς γράφεται το όνομα των Τόμσεν και Βελκουλέσκου.

Όχ,ι δεν το ένοιαξε η ουσία της υπόθεσης για το ότι προετοιμάζουν την Ελλάδα για χρεοκοπία για να περάσουν αυτά που θέλουν. Σημασία είχε για αυτόν τον Αϊνστάιν της πολιτικής με το τεράστιο ΙQ να "ξεβρακώσει" το σύστημα - αποφεύγοντας όμως την ουσία - με το ντοκουμέντο των wikileaks λέγοντας: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.

Προς ενημέρωση του πολιτικού φωστήρα μας, ο Τόμσεν είναι Δανός και όχι Άγγλος και το γράφει δανέζικα και όχι αγγλικά. Δηλαδή Poul Mathias Thomsen. Μπορεί να κάνει και μια αντίστοιχη έρευνα για την Δρακουλέσκου να μάθει και το όνομα της πώς γράφεται...

Άδωνι, αλήθεια με ποιους είσαι τελικά, με εμάς ή με το ΔΝΤ;

ΥΓ. Πού πας, ρε καημένε Κυριακό, με Νο2 στη Νέα Δημοκρατία τον Άδωνι; Έτσι θα σε συνεχίσουν να σε γλεντάνε... οι Καρανίκες!

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Γλυψε γλυψε ελπίζει και σε μια θεσουλα στοΔΝΤ! Εδώ παει το εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ#### χτενιζεται

Το σχολιο το εκανε ο Αδωνις για να αντικρουσει τους ισχυρισμος οτι η διαρροη εγινε απο την Αθηνα...ενημερωσου πρωτα σωστα και μετα ανεβασε ρεπορταζ Σωκρατη..!!!

Αγαπητέ "Σωκράτη" το ΔΝΤ είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος μας για το κούρεμα του χρέους. Όλη η στάση του ΔΝΤ είναι σαφώς υπέρ της χώρας μας. Τα μέτρα που προτείνει είναι τα λιγότερο επώδυνα. Τα ισοδύναμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρόβλημα. Το ΔΝΤ προτείνει μείωση στις δαπάνες, δηλαδή μάζεμα του δημόσιου τομέα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μειώνει τις δαπάνες και προτείνει σαν ισοδύναμα επιπλέον φόρους. Είμαι με το ΔΝΤ λοιπόν όχι με την κυβέρνηση. Οι προτάσεις ΔΝΤ είναι πιο επωφελείς για την χώρα μου. Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζεις για κυβέρνηση παλαιολιθικούς αριστερούς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.