Ντιν – νταν... κάνει «καμπάνα» στην Άρεως

Ντιν – νταν... κάνει «καμπάνα» στην Άρεως

Αύγουστος 27, 2019 - 12:45
1 σχόλια

Στην Τρίπολη μας ενδιαφέρει η καθαριότητα της πόλης. Δεν πετάμε τα απορρίμματά μας στους δρόμους. Δεν αφήνουμε τα πλαστικά ποτήρια του καφέ μας όπου μας έρθει. Βάζουμε πάντα τις πλαστικές σακούλες με τα σκουπίδια μας εντός των κάδων. Πετάμε πάντα το μπουκαλάκι το νερό μας σε ένα μπλε κάδο ανακύκλωσης. Δεν ρυπαίνουμε τις πλατείες του δρόμους και τους πεζόδρομους. Δεν φορτώνουμε τους ήδη γεμάτους κάδους με κούτες.

Ή ίσως και όχι…

Καμπάνα αποκλειστικά για εναπόθεση γυάλινων αντικειμένων είναι ξεχειλισμένη από πλαστικά αντικείμενα. Ενώ κάναμε την καλή μας, κατά τα λοιπά, πράξη και βρήκαμε ένα κάδο συσκευασιών, αφήσαμε το σκουπίδι μας, πάντα στον όγκο των ξεχειλισμένων συσκευασιών, με αποτέλεσμα αυτό να πέφτει κάτω στον πεζόδρομο.

Μία καμπάνα για γυάλινα αντικείμενα επί της πλατείας Άρεως και μία σε επιχείρηση για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ιδιοκτητών.

Και σε όλο αυτό το χάλι, να και ένα «ενοικιάζεται». Λες και θα προσεγγίσει κάποιος το σημείο αυτό μόλυνσης για να παρατηρήσει την αγγελία για το διαμέρισμα.

Ντιν - νταν, δεν ακούμε την καμπάνα ούτε διαβάζουμε ότι εκεί συλλέγονται γυάλινες συσκευασίες...

Τελικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τριπολιτshiώτες (με βλάχικη προφορά) = Οι χειρότεροι άξεστοι και μπαστουνόβλαχοι παγκοσμίως. Γι' αυτό και έιχαν βγάλει δήμαρχο της συνομοταξίας τους την περασμένη 5ετία

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.