Ντεμπούτο Ζουμά κόντρα στον Ηρακλή

Ντεμπούτο Ζουμά κόντρα στον Ηρακλή

Απρίλιος 28, 2017 - 11:54
5 σχόλια

Πολλές εκπλήξεις αναμένονται στην αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League από τον Αστέρα Τρίπολης αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν. Μία από αυτές είναι ο Λιονέλ Ζουμά που είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ο 23χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκε σε όλη την σεζόν από προβλήματα τραυματισμών, μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα του, ωστόσο πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η επιστροφή του Ζουμά ενδεχομένως να αποτελέσει και μια εσωτερική μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με τον νεαρό Γάλλο κεντρικό αμυντικό να διψάει για ποδόσφαιρο και να δείξει το πλούσιο ταλέντο του που τον έφερε στην Τρίπολη πριν από περίπου έναν χρόνο.

Από εκεί και πέρα πλην του Λιονέλ Ζουμά που θα κάνει το ντεμπούτο του, ο Στάικος Βεργέτης θα δώσει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν μεγάλο χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια.

Θέση βασικού λοιπόν διεκδικούν οι Γιάννης Κώτσιρας, Γιώργος Κυριακόπουλος και Σεντρικ Γκοντό, ενώ δεν αποκλείεται στην αποστολή να βρεθούν και ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομών του Αστέρα που έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Η προετοιμασία ενόψει του Ηρακλή κυλάει χωρίς προβλήματα για τους κιτρινομπλέ με το προπονητικό πρόγραμμα να είναι καθημερινό και να οδεύει προς την τελική του ευθεία για την Κυριακάτικη (30/4, 19:00) αναμέτρηση.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Δεν γίνεται τίποτα.Τους περισσότερους παίχτες που πήρατε πέρυσι ήταν τραυματίες.Όσο για Κώτσιρα κλπ κι αυτά είναι λόγια.Μην προσπαθείτε να ταίσετε τον κόσμο σανό. Ευρώπη δεν ξαναβλέπετε ούτε στον ύπνο σας.Θα τερματίζετε κάθε χρόνο στις τελευταίες θέσεις.Μέχρι να πάτε Γ Εθνική στο φυσικό σας χώρο.

@ 16:23 - Κοίτα να διαβάσεις να περάσεις κανένα μάθημα και άσε τις εξυπνάδες. Αν απλά είσαι βλάχος κομπλεξικός, γύρνα και από το άλλο πλευρό. Πρρρρρρρ...

Με παλαιά υλικά δεν χτίζεται το νέο ! Το ρόστερ πρέπει να ανανεωθεί εκ βάθρων, αν οι ιδιοκτήτες θέλουν να κάνουν την ομάδα ανταγωνιστική και να ξαναφέρουν τους φιλάθλους στο γήπεδο ! Με πρόχειρες λύσεις και χωρίς να διατεθούν χρήματα , δεν υπάρχει καμία προοπτική για τον Αστέρα και θα είναι πολύ κρίμα .. Ολες οι ομάδες της SL είχαν κάτι να δείξουν στη προηγούμενη σαιζόν εκτός του Αστέρα που ''έκατσε'' από την αρχή ! Ολοι το έβλεπαν και το συζητούσαν, αλλά κανείς από τους αρμόδιους δεν το καταλάβαινε ! Κάτι πρέπει λοιπόν να γίνει τη νέα περίοδο για να μη έχουμε τα ίδια ....

ποτε έφυγε ο κόσμος για να ξανάρθει ρε μεγάλε Γιατί εγώ φέτος τον είδα τον κόσμο κοντά στην ομάδα Ο Αστέρας είχε πολύ περισσότερο κόσμο από άλλες ομάδες σταματήστε τη καραμέλα επιτέλους με τον κόσμο

Μήπως έβλεπες διπλούς τους φιλάθλους για ...κάποιο λόγο ;;;; Η μοναδική φορά που είχε ....κάποιον κόσμο ήταν με την Ξάνθη, κι΄ αυτό έγινε για να βοηθήσουν ηθικά την ομάδα μήπως και ανακάμψει , η οποία όμως τους απογοήτευσε και φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού ! Κοίταξε εξάλλου την κίνηση των εισιτηρίων και θα δεις πόσο κόσμο είχε σε κάθε αγώνα ! Αφησε λοιπόν εσύ την καραμέλα , ότι δηλαδή ο κόσμος ούτε λίγο ούτε πολύ , δεν έβρισκε ....κάθισμα να καθίσει σε κάθε αγώνα , γιατί έτσι παίρνουν λάθος μηνύματα οι αρμόδιοι, που πρέπει να κινητοποιηθούν καλλίτερα για το μέλλον του Αστέρα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.