Ντάξει, μωρέ! Ντάξει...

Ντάξει, μωρέ! Ντάξει...

Ιανουάριος 28, 2020 - 11:29
9 σχόλια

Αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, θα δούμε ξεκάθαρα ότι ίσως για πρώτη φορά διαπλέκονται τόσο σφιχτά καναλάρχες, κυβέρνηση και πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Μιντιακός κολοσσός της χώρας μας που υποστηρίζει την κυβερνητική πολιτική διευθύνεται από τον «ερυθρό» Μαρινάκη. Ακόμα και μια επιπόλαιη ματιά στα αθλητικά άρθρα του in.gr αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος ότι το συγκεκριμένο μέσο αναρτά ό,τι... μπορεί υπέρ της ομάδας του καναλάρχη - ομαδάρχη. Τώρα, το αν τελικώς τα έχει «σπάσει» ο Μαρινάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως γραφόταν τον προηγούμενο Αύγουστο, ας μας επιτραπεί να πούμε ότι το συμφέρον ουδείς εμίσησε, κι ας γράφεται ό,τι πρόσκαιρα συμφέρει...

Μην ανοίξουμε εδώ κουβέντα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απλώς ένα ανέκδοτο μέσα στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ενώ για την ελληνική κοινωνία είναι μια κακοφορμισμένη πληγή που δεν πρόκειται να κλείσει αν δεν αντιμετωπιστεί η καθαρά υποκινούμενη βία κι αν δεν σοβαρευτούν όλοι, από τον υπουργό Αθλητισμό ως τον τελευταίο φίλαθλο.

Εδώ μας ενδιαφέρει απλώς το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Ζαγοράκης απειλεί να ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ και το κυβερνών κόμμα αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως έχει εισηγηθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Λεπτομέρεια 1: Να ανεξαρτητοποιηθεί, όχι να παραιτηθεί... Υπάρχουν όρια σε όλα! Ποιος μπορεί να πει «όχι» στην αμοιβή και σε όλα τα παρελκόμενα που απολαμβάνει ένας ευρωβουλευτής που εξαργυρώνει τη φήμη του ως αθλητή με τον καλύτερο τρόπο; Και που, μαζί με τους άλλους ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος εμφανίζονται και ψηφίζουν στις συνεδριάσεις μόνον ό,τι εγκρίνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, κι ας «καίει» το θέμα, όπως η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, από την ψήφιση του οποίου απείχαν όλοι οι «υπερπατριώτες» της ΝΔ στην Ευρωβουλή καθ' υπόδειξιν του ΕΛΚ;..

Ο κ. Ζαγοράκης παίζει μπαλίτσα στην Ευρωβουλή. Ο κ. Ζαγοράκης αισθάνεται ότι τιμά τις ψήφους που -Κύριος οίδε γιατί- έλαβε με το να απειλεί ότι θα κρεμάσει τα σκαρπίνια του αν ο ΠΑΟΚ «αδικηθεί», όπως λέει ο ίδιος. Διότι στην τελική, ο κ. Ζαγοράκης υπάρχει στο Ευρωκοινοβούλιο για τον ΠΑΟΚ και μόνο για τον ΠΑΟΚ και σημειώνει: «Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί».

Λεπτομέρεια 2: Το 2014 ο κ. Ζαγοράκης ήταν και πάλι έτοιμος να ανεξαρτητοποιηθεί, επειδή η τότε κυβέρνηση δεν ρύθμιζε τα δάνεια του ΠΑΟΚ. Ασφαλώς όχι όμως και να παραιτηθεί.

Τελικά, όποτε ακούγεται η φωνή του, είναι για το «ΠΑΟΚ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, εντάξει»...

Ντάξει, μωρέ, ντάξει!

Γαλανιάδη Εύα


9 Σχόλια

Ουδεμία έκπληξη. Την Ελλάδα στο βορά την κυβερνά ο Σαβιδης και στο νότο ο Μαρινάκης. Ποια κυβέρνηση και τέτοια χαζά;

Η "κυβέρνηση" Μητσοτακη ετοιμάζει νομοθετική παρέμβαση για να γλιτώσει τον ΠΑΟΚ του Σαβιδη. Για να γλυκανει τον Μαρινάκη διώχνει το Ζαγοράκη. Πολύ μπάλα ρε παιδί μου στην εξέδρα.

Στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου , στο κερατσίνι , μαθητές σχολείου παρέλασαν ντυμένοι με τις εμφανίσεις του ολυμπιακού και δεν κουνήθηκε φύλλο.Ποιά κυβέρνηση , ποιό υπουργείο παιδείας , ποιά δικαιοσύνη ??? Μ - - - - - ακης.

Γίδια που ψήφισαν μέχρι και Ανατολάκη (δείτε "ομιλία" του στο you tube) υπάρχουν σε βορά και νότο. Συμπτωματικά συντριπτικά ανήκουν στους σημερινούς αντιχαχόμενους.

@ 17:34 Ήδη ζεις αυτή τη στιγμή. Ντάξει όμως δεν πειράζει που δεν το καταλαβαίνεις. Οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουμε. Με τόσα media πως να το καταλάβουμε.

Με τί ασχολείστε και σεις κυρία Εύα μας !!!!!! Δεν τα αφήνετε για τους ειδικούς ;;;;;; Αντε μπράβο !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.