Νταγιάντης «buzzer beater» και νίκη για τους Δρομείς (video)

Νταγιάντης «buzzer beater» και νίκη για τους Δρομείς (video)

Απρίλιος 18, 2015 - 23:14
0 σχόλια

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι Δρομείς το απόγευμα του Σαββάτου (18/4) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης επί της πρωτοπόρου ομάδας της Καλαμάτας 80’ με σκορ 57-55  για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σε ένα παιχνίδι θρίλερ με τον Νταγιάντη να είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής  με το απίστευτο buzzer beater  που σημείωσε ακριβώς στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Η Δρομείς με αυτή τους την νίκη βάζουν πλώρη για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο και τις βάσεις ώστε να βρεθεί η ομάδα στα play off του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση με την Καλάματα 80’ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χέρι, χέρι. Η Δρομείς αν και βρέθηκαν στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας και καθαρό μυαλό  να επιστρέψουν στο παιχνίδι με τα τελευταία λεπτά να είναι ακατάλληλα για καρδιακούς.

Η ομάδα του Μιχάλη Βερβαινιώτη έδειξε μεγάλα αποθέματα καρδιάς και  έφτασε στην σπουδαία αυτή νίκη χάρη σε ένα απίστευτο εκτός ισορροπίας  buzzer beater ακριβώς στην λήξη του παιχνιδιού από τον  Νταγιάντη  μετά από άστοχο τρίποντο και επιθετικό ριμπάουντ του ίδιου.

Αμέσως μετά το τρίποντο του Νταγιάντη και το τέλος του αγώνα οι παίχτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας των Δρομέων ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δείτε στο βίντεο από το contraepithesi.gr τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης των Δρομέων κόντρα στην Καλαμάτα 80’ και ασφαλώς το buzzer beater του  Νταγιάντη.

Η φωτογραφία και το βίντεο είναι από το contraepithesi.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ΔΡΟΜΕΙΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 57-55 | ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΓΙΑΝΤΗ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.