Ασταμάτητη η Κ-17 του Αστέρα (video)

Ασταμάτητη η Κ-17 του Αστέρα (video)

Απρίλιος 18, 2015 - 22:33
0 σχόλια

Η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο κέρδισε τον Εργοτέλη με 3-0 το Σάββατο (18/4) στην Τρίπολη  χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Καραμήτος (34’ 75’), Θεοδωράκης (90’).

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό, όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Κουρτέση από δεξιά ο Καραμήτος με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματα του στο 75ο λεπτό, όταν μετά από όμορφο συνδυασμό Τσιώλη, Δημ. Παπαγεωργίου και σέντρα του τελευταίου από δεξιά, ο Καραμήτος με πλασέ έκανε το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό, όταν μετά από μπαλιά του Τσιώλη στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη και πάσα του Κουρτέση στον επερχόμενο Θεοδωράκη, ο τελευταίος δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη κάνοντας το 3-0.

Ο Αστέρας δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για γκολ, με μεγαλύτερη την εκτέλεση πέναλτι του Καραμήτου στο 42’ που απέκρουσε ο Σαβουιδάκης, ενώ κλασσικές ευκαιρίες έχασαν ο Δημ. Παπαγεωργίου στο 16’ που σούταρε άουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, στο 18’ στο τετ α τετ ο Κυριακόπουλος (απέκρουσε ο Σαβουιδάκης), ο Καραμήτος που στο 87’ έστειλε την μπάλα άουτ στην προσπάθεια του να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, το σουτ του Τσιώλη που έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων στο 78’

Από την πλευρά του ο Εργοτέλης είχε σαν καλύτερες στιγμές στην επίθεση, το πλασέ του Καρταλιανάκη στο 19’, το δυνατό σουτ του Μούτσι στο 40’ και στο 51’ το κοντινό πλασέ του Σεραφειμίδη, με τον Καπετάνο να δείχνει σε όλες τις περιπτώσεις τα πολύ καλά αντανακλαστικά του και να διατηρεί την εστία του απαραβίαστη με όμορφες επεμβάσεις.

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας)
Αστέρας: Καπετάνος, Κουρτέσης, Γ. Ζήσης (64’ Βουτσελάς), Αγγ. Ζήσης, Γιαν. Παπαγεωργίου, Κοντογιαννόπουλος (61’ Γλέζος), Καραμήτος, Νάτσης (82’ Μπαλάσης), Δημ. Παπαγεωργίου (75’ Μ. Γεωργόπουλος), Τσιώλης, Κυριακόπουλος (70’ Θεοδωράκης).
Εργοτέλης: Σαβουιδάκης, Κουτσογιαννάκης (46’ Λεμπιδάκης), Χατζησεβαστός (46’ Μαυροειδής), Χριστοδούλου, Μυφτάρι, Γιακουμάκης (80’ Αντζελί), Μούτσι (46’ Σταυράκης), Σταυρακάκης, Καρταλιανάκης (46’ Αζίζι), Λαθούρι, Σεραφειμίδης.
– Τον αγώνα παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Κ17: Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης 3-0 | U17: Asteras Tripolis – Ergotelis 3-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.