ΝΟΔΕ Αρκαδίας: Εσωκομματικές εκλογές με γυναικεία υποψηφιότητα

ΝΟΔΕ Αρκαδίας: Εσωκομματικές εκλογές με γυναικεία υποψηφιότητα

Σεπτέμβριος 21, 2021 - 19:18
8 σχόλια

Σε περίοδο έντονων διεργασιών βρίσκεται η ΝΟΔΕ Αρκαδίας λόγω των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Ο υποψήφιος για την διαδοχή του απερχόμενου προέδρου και νυν προέδρου των Κτιριακών Υποδομών (ΚτΥπ Α.Ε) Τ. Κατσίπου επισήμως είναι ο κ. Ανδρέας Μπούρας  Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός,  μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ)  και της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ), ο οποίος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος επί θητείας του κ. Γιάννη Σμυρνιώτη στον δήμο Τρίπολης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το όνομα μιας γυναινείας υποψήφιας ακούγεται πολύ έντονα. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι αυτή η γυναικεία παρουσία θα διεκδικήσει με αξιώσεις την προεδρεία της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.

Η συγκεκριμένη κυρία  είναι χρόνια μέλος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, έντονη ήταν η παρουσία της στην  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ενώ έχει την εμπειρία της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.


8 Σχόλια

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.ΔΕ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ" τελικά ποιος είναι πρόεδροs ::::::::::::::::::

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΤΟ ARKADIA PORTAL Ο Κ. ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;;; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΣΑΤΕ ΘΥΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!!!!!!

Αναφορικά με το ανωτέρω άρθρο, σας πληροφορώ για το ορθό της πληροφόρησης ότι: 1. Πρόεδρος (προσωρινός και απερχόμενος) της ΝΟΔΕ Αρκαδίας είναι ο Βασίλειος Μπιστόλας. 2. Η εκλογική διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Θα παρακαλούσα λοιπόν να σεβαστούμε την εκλογική διαδικασία τηρώντας ίσες αποστάσεις από τους προτιθέμενους να διεκδικήσουν το αξίωμα του προέδρου. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ

Αυτοί οι "φιλελεύθεροι", όπως το πάνε, στο τέλος θα φάνε τα μουστάκια τους για την καρέκλα της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, πάντα βέβαια στο πλαίσιο της...συναδελφικότητας. Σιγά τα ωά. Λες και μιλάμε για την καρέκλα της προεδρίας της Δημοκρατίας. Α, πού είστε, δημοσιογραφάρες; Η "προεδρία" γράφεται με "ι", τα "προεδρεία" γράφονται με "ει". Έτσι για να μαθαίνετε και κάποια πραγματάκια και να μην σας λένε άσχετους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.