Νίκος Λυμπερόπουλος: Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι

Νίκος Λυμπερόπουλος: Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι

Δεκέμβριος 04, 2017 - 10:25
2 σχόλια

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας πως η ομάδα δεν ήταν καλή στο επιθετικό της κομμάτι έχοντας πράγματα για αν διορθώσει στην συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος:

Έγινε ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι και όχι τόσο ποιοτικό. Θεωρώ ότι όποια ομάδα έβαζε γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Συμφωνώ και εγώ με την 'άποψη του προπονητή μου ότι η Καλαμάτα το δικαιούται περισσότερο. Εμείς προσπαθήσαμε στην άμυνα μας να μην δεχθούμε κάποιο γκολ αλλά δεν ήμασταν και καλοί στο επιθετικό μας κομμάτι και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει αν διορθώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε ανεξήγητα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βρούμε και αν διορθώσουμε.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Υπάρχουν και ραδιόφωνα ανώνυμε αναγνώστη! Και το Arcadia Portal πάντρα ακούει ραδιόφωνο όταν δεν μπορει να βρεθει σε κάποιο γήπεδο και κάνει το ρεπορταζ της αναμέτρησης σε αντίθεση με "κάποιους" που έχουν κάνει επιστήμη το clopy paste. **Arcadia Portal**

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.