Νικολάκου: Σταματήστε να είστε Κασσάνδρες κακών ειδήσεων (video)

Νικολάκου: Σταματήστε να είστε Κασσάνδρες κακών ειδήσεων (video)

Οκτώβριος 21, 2014 - 09:39
0 σχόλια

H Περιφέρεια Πελοποννήσου πάει μπροστά με τον Τατούλη πάντα στην 1η γραμμή

Ένα από τα πολύ σημαντικά θέματα της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου, ήταν το ζήτημα των απορριμμάτων και συγκεκριμένα η πορεία διαγωνισμού διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο και αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί σε αρκετές περιοχές στην Πελοπόννησο.

Η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου στην τοποθέτησή της θέλησε να απαντήσει σε όσα άκουσε από τις αντιπολιτεύσεις για το θέμα αυτό. Αναφέρθηκε σε ψεύδη από την πλευρά της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα από κάποιους που δεν έχουν μελετήσει το έργο και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν θεατρική παράσταση στο περιφερειακό συμβούλιο.

Η κ. Νικολάκου μίλησε για το έργο αυτό, για το οποίο έκαναν αγώνα θέλοντας να κερδίσουν αυτό το στοίχημα. Αντιμετώπισαν το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πελοποννήσου και βρισκόμενοι ένα βήμα πριν την οριστική του λύση είναι ανεπίτρεπτό να συζητείται πάλι το θέμα αυτό, τόνισε.

Η αντιπεριφερειάρχης μίλησε για το διεθνή διαγωνισμό, για την επαφή με τις δημοτικές αρχές αλλά και τους κατοίκους καθώς και για το ότι θέλουν να κοιτάνε τους πολίτες στα μάτια.

Τέλος τόνισε ότι πιστεύει πως είναι η τελευταία φορά που συζητείται αυτό το θέμα και που οι παρατάξεις λένε θεωρίες και τους παρότρυνε να καταλάβουν ότι το θέμα έχει λυθεί.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Η Περιφέρεια είναι λαγός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.