Διαχειριστικός έλεγχος με ορκωτούς λογιστές για το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης

Διαχειριστικός έλεγχος με ορκωτούς λογιστές για το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης

Οκτώβριος 21, 2014 - 09:29
0 σχόλια

Τον διαχειριστικό έλεγχο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαιου Δήμου Τρίπολης αποφάσισε το ΔΣ σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Οκτωβρίου. Κηρύσσοντας την έναρξη της συζήτησης του 1ου θέματος ο Πρόεδρος κ. Καραλής είπε τα εξής:
1) Το διαχειριστικό έλεγχο του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης καθώς και των ΝΠΔΔ που ενσωματώθηκαν σε αυτό, μετά την έναρξη του Ν. 3852/2010 Πρόγραμμα Καλλικράτης, από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογισ-τές για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2011(την ημερομηνία ανάληψης από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή)έως 17 Σεπτεμβρίου 2014 (την ημερομηνία ανάληψης από την τρέχουσα Δημοτική Αρχή) σύμφω-να με τα Διεθνή Πρότυπα Ελέγχου που εφαρμόζουν τα ελεγκτικά γραφεία μπορεί δε αν χρειαστεί να ε-πεκταθεί και σε προηγούμενη από αυτές διαχειριστική περίοδο.

2) Με το τέλος της θητείας της Δημοτικής Περιόδου να διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος για την περί-οδο ανάληψης και λήξης των καθηκόντων της στο τελευταίο έτος της θητείας της .
Το αυτό θα ισχύει και για όλες τις επόμενες Δημοτικές περιόδους.

3) Προτείνεται η υποβολή αίτησης για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου από την περίοδο 01/01/2011 (την ημερομηνία ανάληψης από την προηγούμενη δημοτική αρχή έως και 17-09-2014 (την ημερομηνία ανάληψης από την τρέχουσα δημοτική αρχή) από Ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου του και μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα:

1) Να γίνει διαχειριστικός έλεγχος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης καθώς και των ΝΠΔΔ που ενσωματώθηκαν σε αυτό, μετά την έναρξη του Ν. 3852/2010 Πρόγραμμα Καλλικράτης, από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2011(την ημερομηνία ανάληψης από την προηγούμενη Δη-μοτική Αρχή)έως 17 Σεπτεμβρίου 2014 (την ημερομηνία ανάληψης από την τρέχουσα Δημοτική Αρχή) σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Ελέγχου που εφαρμόζουν τα ελεγκτικά γραφεία μπορεί δε αν χρειαστεί να επεκταθεί και σε προηγούμενη από αυτές διαχειριστική περίοδο.

2) Με το τέλος της θητείας της Δημοτικής Περιόδου θα διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος για την περίοδο ανάληψης και λήξης των καθηκόντων της στο τελευταίο έτος της θητείας της .
Το αυτό θα ισχύει και για όλες τις επόμενες Δημοτικές περιόδους.

3) Να υποβληθεί αίτηση για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου από την περίοδο 01/01/2011 (την ημε-ρομηνία ανάληψης από την προηγούμενη δημοτική αρχή έως και 17-09-2014 (την ημερομηνία ανάληψης από την τρέχουσα δημοτική αρχή) από Ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.