Νίκη για τον Παναρκαδικό - Πήρε την ισοπαλία η Δόξα

Νίκη για τον Παναρκαδικό - Πήρε την ισοπαλία η Δόξα

Σεπτέμβριος 18, 2016 - 18:31
1 σχόλια

Θετικός ήταν ο απόλογισμός της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για τις Αρκαδικές ομάδες . Ο παναρκαδικός πέτυχε την πρώτη του νίκη επί της Ερμιονίδας με 1-0 στην Τρίπολη , ενώ η Δόξα Μεγαλόπολης απέσπασε την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ζευγολατιό Κορινθίας . 

Παναρκαδικός

Το γκολ του Ραχίμ στο 16ο λεπτό φάνηκε να αρκεί στον Παναρκαδικό για να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς με τους πράσινους να παίζουν σε κάποιες περιπτώσεις με την φωτιά ωστόσο το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Δόξα Μεγαλόπολης

Στην Κορινθία η Δόξα άντεξε και μάλιστα φαίνεται να αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς υπάρχει λανθασμένη υπόδειξη για επιθετικό φάουλ λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση της. Το Ζευγολατιό προηγήθηκε με 1-0 στο 51’ με τον Βιτάλη ο Πρίκας όμως στο 66’ διαμόρφωσε το 1-1 δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Αποτελέσματα

Παναρκαδικός-Ένωση Ερμιονίδας 1-0 

19ο Ραχιμ

Α.Ο. Ζευγολατιού-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1 

55o Βιζάνης - 66ο Πρικας

Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο από τη νίκη του Παναρκαδικού

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο στα παιδιά,μπραβο στον προπονητή.Παλι άμυνα μπετόν αρμέ θα έχουμε άλλα επιθετικά με το στανιο.. αλλά όταν δ έχεις χρήματα να πάρεις φορ περιοχής κανόνι(θυμάστε Κλοκιδη οι πιο παλιοί Δ-Γ στον Αστερα) έτσι θα παίζεις κ θα παλευεις μέχρι τέλους.καλη συνέχεια στην ομάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.