Νίκη για τον Παναρκαδικό, ήττα για το Λεωνίδιο

Νίκη για τον Παναρκαδικό, ήττα για το Λεωνίδιο

Φεβρουάριος 17, 2018 - 17:18
0 σχόλια

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των Αρκαδικών ομάδων για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Παναρκαδικό να επικρατεί του Πανηλειακού και το Λεωνίδιο να χάνει από τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Στην Τρίπολη στο ντέρμπι της Πελοποννήσου μεταξύ του Παναρκαδικού με τον Πανηλειακό το τριφύλλι παίζοντας πολύ καλό και διαβασμένο ποδόσφαιρο κέρδισε με 2-0. Ο Ευαγγέλου στο 8’ και ο Τζόρτζ στο 65’ οι σκόρερ για τους πράσινους σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας μιας και η ομάδα του Πύργου επέστρεψε για να αγωνιστεί στην Αρκαδική πρωτεύουσα μετά από 25 χρόνια.

Στην Αμαλιάδα το έργο του Λεωνιδίου ήταν ευθύς εξ’ αρχής δύσκολο κόντρα στον ισχυρό Αστέρα γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-0 με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας να στέκεται πολύ καλά και να έχει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.