Νίκας: Σε διαμερίσματα και σε ξενοδοχεία οι μετανάστες που θα έρθουν στην Πελοπόννησο

Νίκας: Σε διαμερίσματα και σε ξενοδοχεία οι μετανάστες που θα έρθουν στην Πελοπόννησο

Οκτώβριος 04, 2019 - 14:01
5 σχόλια

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη την Παρασκευή, αφού προέβη σε κάποιες ανακοινώσεις, επανέλαβε σε σχέση με το μεταναστευτικό, το οποίο χαρακτήρισε ζήτημα εθνικής ασφάλειας, την αναζήτηση χώρων στην Πελοπόννησο, όπως ξενοδοχείων και διαμερισμάτων, για τη φιλοξενία των μεταναστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα, απαντώντας στον Γ. Βαρουφάκη στην Ώρα του Πρωθυπουργού, είπε ότι σε δέκα περιφέρειες της χώρας θα προωθηθούν 20.000 μετανάστες.

Ο κ. Νίκας ειπε σχετικά:

«Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να ακολουθούμε τη λογική των στρατοπέδων, όπως του στρατοπέδου της Κορίνθου. Υπάρχει ζήτημα σοβαρό γα τη χώρα μας, θέματα εθνικής ασφάλειας, είναι ένας πόλεμος διαφορετικός από ό,τι γνωρίσαμε. Στα νησιά βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες μετανάστες όχι πρόσφυγες, και πρέπει να προσφέρουμε ανθρώπινες συνθήκες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία και σπίτια, ώσπου να τελειώσει η διαδικασία του ασύλου και να πάνε στο καλό».


5 Σχόλια

Εκτελούνται εντολές των εκτός Ελλάδος διεθνών κέντρων, αλήθεια ποιος τα πληρώνει όλα αυτά στη χώρα μας που την οδήγησαν στο ΔΝΤ και στα άλλα ευαγή ιδρύματα και έχει οικονομικά προβλήματα; Πρώτα οι Έλληνες κυρίες και κύριοι, πρώτα οι Έλληνες......

Πάει η ελλαδιτσα, θα σφάζουν τον κόσμο για 5 ευρώ, αλλοίωση πληθυσμού, άργησε ο κισιγκερ αλλά δικαιώθηκε.. Τον Έλληνα τον γονατιζεις αν του αλλάξεις θρησκεία κ οικογένεια. Όπερ κ εγένετο

Ξεκινάει το λόγο του πατριωτικά και τελειώνει προδοτικά. Θα τον ψηφίσουν και οι $ΥΡΙΖΑΙΟΙ στις επόμενες εκλογές. Είναι ο περιφερειάρχης της καρδιάς τους. ΝΔούλα και $ΥΡΙΖΑ το ίδιο συνδικάτο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.