Νίκας: Ιδιώτες ενδιαφέρονται για το φυσικό αέριο σε Τρίπολη και Καλαμάτα

Νίκας: Ιδιώτες ενδιαφέρονται για το φυσικό αέριο σε Τρίπολη και Καλαμάτα

Ιανουάριος 08, 2020 - 17:15
6 σχόλια

Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, μετά τις συναντήσεις και τις επαφές που είχε στην Αθήνα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στην αδικαιολόγητη, όπως είπε, καθυστέρηση του έργου του φυσικού αερίου στην περιφέρειά μας, η οποία είναι η μόνη, όπως υπογράμμισε, που δεν απολαμβάνει των πλεονεκτημάτων αυτής της πηγής ενέργειας.

Μάλιστα, χαρακτήρισε παρήγορο το γεγονός ότι ιδιώτες ενδιαφέρονται για το φυσικό αέριο για την Τρίπολη και την Καλαμάτα, όχι όμως και για τη Σπάρτη.

«Κάνω αγώνα δρόμου. Είναι κρίμα να λειτουργεί η μονάδα της Μεγαλόπολης και να μην υπάρχουν δίκτυα ώστε το συγκριτικό πλεονέκτημα να μην το έχουμε. Καθυστερήσαμε, ο υπουργός εξέφρασε τη βούληση για τη διάθεση ποσού 20 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ. Είμαστε η μόνη Περιφέρεια που έχουμε μείνει έξω, και πρέπει να κινηθούμε άμεσα, διότι είναι αμφίβολο αν ως τις 31.12.2023 θα μπορέσουμε να απορροφήσουμε αυτά τα χρήματα. Υπάρχει ιδιωτικό ενδιαφέρον, και αυτό είναι το μόνο παρήγορο, για την Τρίπολη και την Καλαμάτα», υπογράμμισε ο κ. Νίκας.


6 Σχόλια

Γειά σου Γέρο!!!!!!! Θάλασσα να μας φέρεις στη Τρίπολη. Θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@23:54 Εσένα θα σου φέρει θάλασσα για να πέσεις να πνιγείς μήπως και γλιτώσουμε από τους πάσης φύσεως τροκαναραίους ξερόλες

ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.