Νίκας: Φθηνή προπαγάνδα η φημολογία για χρηματισμό από την Τουρκία του Σκάι και της «Καθημερινής»

Νίκας: Φθηνή προπαγάνδα η φημολογία για χρηματισμό από την Τουρκία του Σκάι και της «Καθημερινής»

Οκτώβριος 16, 2019 - 16:46
5 σχόλια

Το θέμα της φημολογίας που τις τελευταίες ώρες έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και που ανέδειξε η εφημερίδα «Δημοκρατία» την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου έθεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, προκαλώντας την αντίδραση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Τατούλης, μετά την πρόταση που κατέθεσε ο κ. Πετράκος για την έκδοση ψηφίσματος για τον πόλεμο στη Συρία, επεσήμανε: «Θα ήθελα σήμερα να πω ότι ανακοινώθηκε στην Αθήνα ότι τρεις ελληνικές αντιπροσωπείες δημοσιογράφων βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου κυρίως χρηματοδοτούμενοι από την τουρκική πρεσβεία. Δεύι από αυτές είναι ο Σκάι και η ''Καθημερινή''».

Ο κ. Νίκας φανερά ενοχλημένος απάντησε: «Είναι δυνατόν να λέγεται στο Σώμα αυτή η φράση; Φημολογείται ότι η τουρκική κυβέρνηση χρηματοδοτεί το μεγαλύτερο κανάλι της Ελλάδας και την εγκυρότερη εφημερίδα; Λέγεται, θρυλείται, φημολογείται... Τόσο καλά. Αυτό είναι φθηνή προπαγάνδα!».

 


5 Σχόλια

Σε λίγο θα μας πουν οι ηττημένοι ότι έχασαν από συνωμοσία του Τραμπ και του Πούτιν...Το γαρ πολύ της θλίψης...

Να δούμε πότε θα καταλάβει ο Τατουλης ότι η Πελοπόννησος τον εξεβρασε.Λαιστί ξε@@@#σε ο τόπος.

Παύλο , σε παρακαλω παρακολούθησε λίγο τις πρωινές εκπομπές του ΣΚΑΙ . Μόνο προπαγάνδα της ΝΔ και της κυβέρνησης κάνει !!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.