Τατούλης

Νέος συνδυασμός θα διεκδικήσει τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νέος συνδυασμός θα διεκδικήσει τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Μάρτιος 14, 2019 - 07:49
0 σχόλια

Κατά την συνεδρίαση 13-3-2019 στο δημοτικό διαμέρισμα Δολιανών η συμμετοχή των κατοίκων ήταν πρωτοφανής.

Μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με συνδυασμό αυτόνομο ,δημοκρατικό και ενωτικό, με την ονομασία δήμου βόρειας Κυνουρίας , με στόχο την ανάπτυξη του δήμου κ την συνεργασία των πολιτών του .

Επικεφαλής του συνδυασμού εκλέχθηκε ομόφωνα ο κύριος Βεκιαρης Βασίλειος του Ηλία σαν υποψήφιος δήμαρχος του δήμου βόρειας Κυνουρίας κ ο κύριος Μεγκλης Δημήτριος του Παναγιώτη σαν επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου Δολιανών.

Οι υποψηφιότητες τόσο για το δημοτικό συμβούλιο όσο κ για το τοπικό συμβούλιο ήταν Παρά πολλές πέραν του αναμενωμενου . Θα ανακοινωθεί προσεχώς όλος ο συνδυασμός .

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους του χωριού κ όχι μόνο κ όλους τους υποψήφιους δημοτικούς κ τοπικούς συμβούλους καθώς επίσης ζητάμε την υποστήριξη κ την συνεργασία των πολιτών άλλων δημοτικών διαμερισμάτων για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Η ομάδα Πρωτοβουλίας

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.