Νέος συνδυασμός θα διεκδικήσει τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Νέος συνδυασμός θα διεκδικήσει τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Μάρτιος 14, 2019 - 07:49
0 σχόλια

Κατά την συνεδρίαση 13-3-2019 στο δημοτικό διαμέρισμα Δολιανών η συμμετοχή των κατοίκων ήταν πρωτοφανής.

Μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με συνδυασμό αυτόνομο ,δημοκρατικό και ενωτικό, με την ονομασία < ενωτική συνεργασία > δήμου βόρειας Κυνουρίας , με στόχο την ανάπτυξη του δήμου κ την συνεργασία των πολιτών του .

Επικεφαλής του συνδυασμού < ενωτική συνεργασία > εκλέχθηκε ομόφωνα ο κύριος Βεκιαρης Βασίλειος του Ηλία σαν υποψήφιος δήμαρχος του δήμου βόρειας Κυνουρίας κ ο κύριος Μεγκλης Δημήτριος του Παναγιώτη σαν επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου Δολιανών.

Οι υποψηφιότητες τόσο για το δημοτικό συμβούλιο όσο κ για το τοπικό συμβούλιο ήταν Παρά πολλές πέραν του αναμενωμενου . Θα ανακοινωθεί προσεχώς όλος ο συνδυασμός .

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους του χωριού κ όχι μόνο κ όλους τους υποψήφιους δημοτικούς κ τοπικούς συμβούλους καθώς επίσης ζητάμε την υποστήριξη κ την συνεργασία των πολιτών άλλων δημοτικών διαμερισμάτων για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Η ομάδα Πρωτοβουλίας

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.