Νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας ο Σταύρος Γεωργόπουλος

Νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας ο Σταύρος Γεωργόπουλος

Ιούνιος 14, 2021 - 19:01
10 σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης οι εκλογές της ΕΠΣ Αρκαδίας με τον Σταύρο Γεωργόπουλο να εκλέγεται νέος πρόεδρος.

Ο Σταύρος Γεωργόπουλος διαδέχεται τον Σταυρό Τσαγγούρη στον προεδρικό θώκο της ΕΠΣ Αρκαδίας ενώ το νέο συμβούλιο της εκτελεστικής επιτροπής θα αποτελείται από οκτώ τον αριθμό μέλη που εκλέχθηκαν συν τον νέο πρόεδρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την διαδικασία απείχε η ΑΕΚ Τρίπολης ενώ ο κ. Νίκος Προύντζος απέσυρε το πρωί της Δευτέρας 14 Ιουνίου την υποψηφιότητα του κάνοντας ανάκληση όπως ενημέρωσε την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος έλαβε 10 σταυρούς από τα συνολικά 11 σωματεία που ψήφισαν και 1 σταυρό ο Μιχαήλ Πέτρου. Πρώτος σε ψήφους από Εκτελεστική Επιτροπή ο Σωτήρης Μπέλτσος με 8 σταυρούς.

Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας

Σταύρος Γεωργόπουλος

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή

* Σωτήρης Μπέλτσος (8 σταυροί)

* Βασίλης Σπέντζος (7 σταυροί)

* Χρήστος Καρνέζης (7 σταυροί)

* Γιώργος Κουρούσιας (7 σταυροί)

* Θεόδωρος Παλιογιάννης (6 σταυροί)

* Γιώργος Διαμαντόγιαννης (6 σταυροί)

* Αθανάσιος Λάγιος  (5 σταυροί)

* Ιωάννης Βασιλόπουλος (5 σταυροί)

 

Κωνσταντίνος Ζιώτης (3 σταυροί δεν εκλέχθηκε)

Εξελεκτική Επιτροπή

Ιωάννης Κατσιάνης

Ιωάννης Πετρόπουλος

Επαμαμεινώδνας Ψυχογυιός
 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Σταύρο συγχαρητήρια . Νίκος *ς . Σε ψάχνω από το Ακράτητος - προοδευτική . Πότε θα τα πούμε . Πάρε τηλέφωνο.

10 σωματεία να ορίζουν την τύχη των υπολοίπων με το νόμο αυγενακη. κατάντια

ΕΠΣ εστί η Επιτροπή που διόρισε ο Αστέρας για να Διοικήσει το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Αυτοί που βγήκαν με τους πιο πολλούς σταυρούς να είναι απλά μέλη και αυτοί που πήραν τους λιγότερους αντιπρόεδροι πρώτη φορά στα χρονικά !!!! Αλλά έτσι είναι παντού και πάντα τα σαλιγκάρια προχωράνε πάντα!!!!!

Ωραία αν κοιτάξεις προσεκτικά τους σταυρούς που πήραν με το καινούργιο σύστημα των εκλογών 7/11 σωματεία ακολουθείσαν τη γραμμή δεν είναι και επιτυχία έσπασε η αλυσίδα σε πολλά σημεία Τσάμπα η μπάλες και η φόρμες !!!!!! Η χωροφυλακή και το υπουργείο πολλά τα ρουσφέτια!!!!!

Τα κολλητιλικιακαι οι εξυπρετησεις ξεχρεωθηκαν ,οποιος το καταλαβε το καταλαβε!!!!!!!! Οι ομαδες της πολης επελεξαν,

Ο διαιτητής Γεωργόπουλος από την Αρκαδία (που έκανε κακή διαιτησία, ανακόπτοντας χωρίς λόγο δύο φορές την Προοδευτική σε ισάριθμα τετ-α-τετ) έγραψε στο φύλλο αγώνα: «Ο πρόεδρος της Προοδευτικής Γιάννης Καρράς μού είπε: "Δεν έχεις άντερα. Όταν σταματήσεις τη διαιτησία θα πας πολύ ψηλά και θα βρεθείς με πολλά χρήματα". Απέβαλα τον Σούλη Παπαδόπουλο, διότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε έντονα». Είχε δίκιο ο Πρόεδρος!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.