Νέος όμιλος τένις στην Τρίπολη

Νέος όμιλος τένις στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 26, 2014 - 13:24
0 σχόλια

Με χαρά ανακοινώνουμε την ίδρυση ενός νέου αθλητικού ομίλου τένις με έδρα την Τρίπολη. Πρόκειται για μια προσπάθεια πολλών ατόμων,  με σκοπό την προώθηση του αθλήματος της αντισφαίρισης μέσα από αθλητικά τμήματα και κυρίαρχο στόχο τόσο την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων, όσο και την απασχόληση και ψυχαγωγία παιδιών και ενηλίκων. Όραμα μας είναι να αναπτύξουμε δράσεις κοινωνικού, επιμορφωτικού και αθλητικού χαρακτήρα, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, συντονίζοντας τις δράσεις μας με την υποστήριξη των τοπικών αρχών και της ομοσπονδίας. Με γνώμονα όλα τα παραπάνω αποφασίστηκε η ίδρυση  του αθλητικού συλλόγου με όνομα :

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΛΑΣ (Α.Ο.Α ΑΤΛΑΣ).

ΟΙ εγκαταστάσεις του ομίλου βρίσκονται  στον οικισμό Αγίου Κωνσταντίνου (πίσω από το Carrefour)  και προπονητής του ομίλου είναι ο κος Αντώνης Ψυχογυιός, καθηγητής  φυσικής Αγωγής με ειδικότητα τένις και με πολυετή εμπειρία στο χώρο αυτό.

Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στην γραμματεία του Α.Ο.Α.ΑΤΛΑΣ(14:00-21:00)

Επικοινωνία στο τηλέφωνο 6944420404.

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebοok και την επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου για περισσότερες πληροφορίες και για φωτογραφικό υλικό.

www.facebook.com/atlastennis.gr    http://atlastennis.gr/

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.