Νέος ειδικός σύμβουλος για τον Δήμο Τρίπολης

Νέος ειδικός σύμβουλος για τον Δήμο Τρίπολης

Ιανουάριος 27, 2016 - 18:46
15 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αποφάσισε και προσλαμβάνει τον κ. Σαββάκη Παναγιώτη του Αλέξανδρου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως ειδικό σύμβουλο, καθότι έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται.

Κύριο έργο του ανωτέρω θα είναι η παροχή συμβουλών και η υποβολή εισηγήσεων σε θέματα προστασίας των δασικών περιοχών του Δήμου, οργάνωσης της πυροπροστασίας των δασών και αποκατάστασης αυτών.

Για τη δαπάνη μισθοδοσίας του ανωτέρω έχει προβλεφθεί σχετική πίστωση στoυς Κ.Α. 00.6031.0003 και 00.6053.0005 του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2016.

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Συγχαρητηρια για τον συμπολιτη μας.Ποτε εγινε προκηρυξη της θεσης και δεν το πηραμε ειδηση;

Η προκήρυξη της θέσης έγινε περίπου ένα με ενάμιση μήνα πριν,ίσως και παραπάνω.Συγχαρητήρια.καλή αρχή!

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/thesi-eidikou-simvoulou-sto-d-tripolis Για να σας λυθούν τυχόν απορίες...

Σε λιγες μερες θα σκασουν κι αλλοι διορισμοι απο το παραθυρακι.Το παρεακι κορη-μπαμπας -κουμπαρος τους εχουν ετοιμους.Θα πεσουν πολλα γελια.Εν αναμονη.

Τώρα να του πάμε και το θέμα του δάσους του Αγίου Βλάση, να μας πει τη γνώμη του. Δασικό θέμα είναι. ΕΙδικός δηλώνεται στην πρόσληψη. Θέλουμε να μας πει τι προτείνει ως δασικός σύμβουλος.

Όλοι κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψουν στη ζωή τους. Τώρα ποια είναι τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα...;; Αλήθεια οι προσλήψεις δεν έχουν όριο ηλικίας;;;

Λέει η προκήρυξη..... Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α. που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λ.π.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας. Πολύ καλή επιλογή!!!

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση....Επί δημαρχίας κύριου Σμυρνιώτη δεν είχαν γίνει,εκτός των άλλων,προσλήψεις στο δήμο συμπολιτών που η μόρφωση τους σταματούσε στην έκτη δημοτικού και το μορφωτικό τους επίπεδο ήταν ανύπαρκτο;;;;;Γιατί τόση λάσπη λοιπόν για τον εν λόγω κύριο;Η μήπως ξέρει κάποιος με βεβαιότητα τις σπουδές του;

Πριν δείξετε την δυσαρέσκεια σας τόσο έντονα για κάτι καλό θα ήταν να γνωρίζετε μερικά πράγματα παραπάνω και όχι να κρίνετε αυτά που βλέπετε και μόνο...Απλά λόγω νοοτροπίας και να τα μαθαίνατε δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να πείτε ή να γράψετε κάτι θετικό,για τον οποιονδήποτε ...

Και εσείς που αμφισβητείτε με τόση σιγουριά,για πείτε μας είστε απόλυτα σίγουρος ότι ο Κύριος Σαββάκης δεν πληρεί αυτά τα προσόντα που αναφέρονται στην προκήρυξη;; Γιατί αν είστε θα ήθελα να μου πείτε ακριβώς με λεπτομέρειες το γιατί

Δεν εκπλησσομαι απο τοσο μικροαστικα σχολια...Μα γιατι δεν τον ρωτατε ευθεως κι επωνυμως κυριε ΑΠ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.