Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι ναζί, επιτέλους στη φυλακή

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι ναζί, επιτέλους στη φυλακή

Οκτώβριος 07, 2020 - 18:09
3 σχόλια

Οι ναζί, επιτέλους στη φυλακή.

Δεν είναι αθώοι. Το γνωρίζαμε.

Σήμερα όμως, αναγνώρισε την ενοχή τους και η δικαιοσύνη με μια απόφαση που κάνει την 7/10 μια ιστορική μέρα για την χώρα. 

Μια ιστορική μέρα νίκης για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη.
Μια μέρα δικαίωσης του αντιφασιστικού αγώνα και όσων δεν κράτησαν ίσες αποστάσεις και ένωσαν τις φωνές τους με όσους αγωνίστηκαν για την καταδίκη των ναζί.

Χαιρετίζουμε την ιστορική καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο προκειμένου να φωνάξουν υπέρ της νίκης της Δημοκρατίας. 

Καταθέτουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη μας στην Μάγδα Φύσσα, που στιγμή δεν λύγισε και βάσταξε 5 ολόκληρα χρόνια δικαστικού αγώνα.

Ευχαριστούμε τη Μάγδα του Φύσσα, την μητέρα όλων μας.

Πλέον, είναι ευθύνη όλων να μην επιτρέψουμε ξανά στο φίδι του ναζισμού να μολύνει την κοινωνία και τη δημοκρατία.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μην ξεχνιόμαστε. Οι περλιπου 600.000 που ψήφισαν ΧΑ στο απόγειό της ψήφισαν και ΟΧΙ αγκαλιά με τους ζαίους στην προσπάθειά τους για δραχμή και απομόνωση.

Μιλαει το αλλο δεκανικι του συστηματος...οσο για το ΟΧΙ αυτο ειναι μια αλλη ιστορια στο ιδιο συστημα. Για αυτο και αφησαν την Χρυση Αυγη απλα τωρα δεν θα την χρειαστουν.Οταν χρειαστει θα την καλεσουν ξανα.Ο λαοσ την εστειλε φυλακη οχι το συστημα.

Πόσοι από εσάς λεβεντόπαιδα θα πάτε για συμπαράσταση μεθαύριο στη δίκη, κατά των δολοφόνων της MARFIN. Και πόσοι θα πηγαίνατε για συμπαράσταση, εάν σήμερα δικάζονταν τα μέλη της 17Ν; Είδατε πόσο Δημοκράτες είσαστε; Και εσείς, αλλά και οι περισσότεροι (όχι όλοι) από τους χθεσινούς, που πήγαν για συμπαράσταση στα θύματα της Χ.Α., βγαίνοντας στους δρόμους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.