Νέο κόμμα από τον Ευάγγελο Βενιζέλο;

Νέο κόμμα από τον Ευάγγελο Βενιζέλο;

Οκτώβριος 11, 2021 - 12:42
1 σχόλια

φωτογραφία eurokinissi

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να ιδρύσει νέο κόμμα.

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι δεν είναι τυχαίες οι πυκνές παρεμβάσεις του έμπειρου πολιτικού τον τελευταίο καιρό. Βέβαια, ο «Κύκλος Ιδεών», η πολιτική κίνηση στη οποία προΐσταται, ξεκινά σήμερα Δευτέρα το ετήσιο συνέδριό της, ωστόσο αυτό δεν ικανοποιεί τους σχολιαστές, υπό την έννοια ότι οι τρεις παρεμβάσεις του μέσα σε επτά ημέρες δεν δικαιολογούν την επιθυμία του να διαφημίσει την έναρξη του συνεδρίου.

Οι εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής ενδεχομένως οδηγήσουν σε διάσπαση, εκτιμούν διάφοροι πολιτικοί σχολιαστές. Και τότε, αναφέρουν, ο κ. Βενιζέλος θα κάνει μια δραστική κίνηση και θα ιδρύσει κόμμα.

Μόνος του ή με τον κ. Λοβέρδο, εφόσον χάσει τις εκλογές.

 

Φωτογραφία Eurokinissi/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν το βαζει κατω ο μπαγασας γεματος ζωη.Εχει τοσα να προσφερει στον τοπο εχει ηδη προσφερει αλλα δεν του φτανει θελει και αλλο.Αλτρουιστης και παντα για το κοινο καλο.Ανθρωπος της προσφορας μακαρι να μπορεσει να μεπι και στην βουλη.Τον χρειαζεται ο τοπος...Χασου παλτο ρημαξες τα σπιτια του κοσμακη θες να κανεις και κομμα ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.