Νέο κατάστημα στην Τρίπολη: Αυθημερόν υπηρεσίες courier με την TCS (pics)

Νέο κατάστημα στην Τρίπολη: Αυθημερόν υπηρεσίες courier με την TCS (pics)

Δεκέμβριος 08, 2021 - 11:01
1 σχόλια

Θέλετε να στείλετε γρήγορα ένα δέμα και να παραδοθεί την ίδια μέρα;

Με την TCS courier τώρα έχετε τον δικό σας συνεργάτη για να κάνετε εύκολα, γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις τις αποστολές των δεμάτων σας.

Τώρα και η Τρίπολη έχει τη δική της εταιρεία Courier TCS, στην Ελευθερίου Βενιζέλου 33.

Πραγματοποιεί ταχυμεταφορές σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, σύντομα ανοίγει και ο δρόμος για την Ευρώπη. Η TCS μπορεί να καλύψει κάθε διανομή σε ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμα και εκεί όπου προς το παρόν δεν έχει ανοίξει κατάστημα TCS, αφού η εταιρία έχει παντού συνεργάτες.

Ανοιχτά καθημερινά από τις 9:00 έως τις 20:00, μπορείτε να στείλετε το πακέτο σας και αυτό να φτάσει την ίδια ακριβώς μέρα.

Η TCS προσφέρει στους επαγγελματίες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους την αντικαταβολή των χρημάτων τους την επόμενη κιόλας μέρα.

Μην ξεχάσετε τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα να στείλετε τις ευχετήριες κάρτες ή τα δώρα σας στους αγαπημένους σας την ίδια μέρα, χωρίς καθυστερήσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2710 224.233.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.