Νεανικό και κεφάτο το beach party του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Νεανικό και κεφάτο το beach party του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Αύγουστος 12, 2016 - 09:41
1 σχόλια

Με ένα άκρως επιτυχημένο beach party συνεχίζει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Τα υλικά της υπέροχης αυτής βραδιάς ήταν η μουσική, η παραλία, η ζεστή θάλασσα, το φως του φεγγαριού.

Η διοργάνωση έγινε στα πλαίσια εορτασμού της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που δημιούργησε ο Δήμος, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της κοινωνίας για πρόσθετη εκπαιδευτική στήριξη στους μαθητές, αλλά και στις οικογένειές τους.

Η κοινωνική πολιτική βρίσκεται στον στόχο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθώς ο δήμαρχος κ. Μαντάς θεωρεί ότι η στήριξη των δημοτών του Δήμου παίζει πρωταρχικό ρόλο στη στρατηγική ανάπτυξης του Δήμου. Ο κ. Μαντάς στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε όλους μαζί και κάθε έναν ξεχωριστά όλους όσοι βοήθησαν στο να στηριχθεί αυτή η πρωτοβουλία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. 

Στόχος είναι να συνεχιστεί και την επόμενη σχολική χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο και, όπως τόνισε ο κ. Μαντάς, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και με οποιοδήποτε κόστος, ενισχύοντας το σύνθημα: «Ίσα δικαιώματα στη μάθηση, σε όλους,  χωρίς οικονομικούς, κοινωνικούς και τοπικούς αποκλεισμούς».

Κάτω από το μισοφέγγαρο του Αυγούστου και με φόντο το Κάστρο του Παραλίου Άστρους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με ένα μείγμα από νεανικά rock, latin, Rnb και φυσικά τον Λεωνίδα Μπαλάφα και σίγουρα ήταν ένα πρώτο πολύ επιτυχημένο δείγμα για την καθιέρωση της εκδήλωσης.

Οι περισσότεροι απ' όλους όσοι παραβρέθηκαν στο πάρτι έχουν να πουν για την πανηγυρική αίσθηση της βραδιάς και για στιγμιότυπα που θα θυμούνται για καιρό.

Στο πάρτι παραλίας συμμετείχαν οι:
Λεωνίδας Μπαλάφας
Βάνα & Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος
Salto mortale
4coast quartet
Τασος Γεωργουδιός & his band
Οι Ραντεβού στην παραλία

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Με χορό και μηνύματα αλληλεγγύης το beach party στο Παράλιο Άστρος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Άρτο και θεάματα. Δεν φτιάχνεις το δίκτυο ύδρευσης (κόβετε το νερό συνέχεια και μάλιστα γιορτές-Κυριακές κ.λ.π.) και τις συνδέσεις με το βιολογικό κ. Δήμαρχε και μην πετάς τα λεφτά του κοσμάκη. Θα σε ευγνωμονούν όλοι και όχι αυτοί που τα οικονομάνε από τέτοιες εκδηλώσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.