Νέα καθήκοντα για την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών του Δήμου Τρίπολης

Νέα καθήκοντα για την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών του Δήμου Τρίπολης

Φεβρουάριος 09, 2017 - 18:47
0 σχόλια

Τη συμπλήρωση του άρθρου 14, της με αρ. 804/2015 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, «Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών», περί των Καθηκόντων της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών, με τα παρακάτω επιπλέον καθήκοντα που απορρέουν λόγο του αντικειμένου της εργασίας τους αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης κατά τη συνεδρίασή του την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών του Δήμου επιφορτίζεται και με τα εξής:

  • Να ελέγχουν την ισχύ των προσκομιζόμενων στις λαϊκές αγορές προϊόντων και αναγραφόμενων στις άδειες παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών.
  • Να ελέγχουν την αντιστοιχία στις αναγραφόμενες ποσότητες του Δελτίου Αποστολής και της σχετικής άδειας καθώς και να μονογράφουν στο κάτω μέρος της αντίστοιχης στήλης της άδειας, για επιβεβαίωση των αναγραφομένων σ’ αυτήν, όπως και να γίνεται έλεγχος των πωλητών ως προς τις υποχρεώσεις τους σύμφωνα με το άρθρο 8, της με αρ. 804/2015 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, «Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών»
  • Να επιδίδουν έγγραφα στους πωλητές των λαϊκών αγορών.
  • Να ενημερώνουν την Υπηρεσία για τις κενές θέσεις που προκύπτουν στις λαϊκές αγορές που εποπτεύουν.
  • Να επιλύουν τα προβλήματα τα οποία διαταράσσουν την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών ευθύνης τους.
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.