«Νέα Αριστερά» το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11»

«Νέα Αριστερά» το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11»

Δεκέμβριος 04, 2023 - 20:26
7 σχόλια

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Νέα Αριστερά είναι το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν οι 11 βουλευτές, οι οποίοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Η νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα είναι παρούσα στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2024 στα μέσα του Δεκεμβρίου. Ωστόσο, αυτή μάλλον δεν θα είναι η πρώτη «μάχη» στη Βουλή που θα δώσουν οι «11». Η σημερινή παρουσίαση του νέου φορέα και του ονόματος δίνει τη δυνατότητα στο νέο σχήμα να δώσει το «παρών» στην κοινοβουλευτική συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Οπότε ο στόχος των «11» –για σκληρή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση αλλά και για παρουσίαση ενός πρώτου, εναλλακτικού σχεδίου για τη χώρα, το οποίο θα στηρίζεται σε μια σύγχρονη, προοδευτική, αριστερή και οικολογική αντίληψη– αναμένεται να μετατεθεί στη συζήτηση για το φορολογικό. Εκεί, θα δοθεί η «στρατηγική σύγκρουση» με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ αναμένεται να απουσιάσει η κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δηλαδή του κόμματος από το οποίο αποχώρησαν. 

Πληροφορίες: efsyn.gr

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Σε λίγο θα αρχίσουν να τρώγονται μεταξύ τους για τίς ανούσιες καί χαζές φιλοσοφίες τους, τίς σάλτσες τους πού εύστοχα χαρακτήρισε ο Στέφανος Κασελακης. Θα βγάλουν όλα τα κόμπλεξ τους!! Πορεία προς το απόλυτο τίποτα!!

"Νέα αριστερά". Πώς λέμε Νέα Δημοκρατία, Νέα Πελοπόννησος;;; Χα,χα,χα....... καληνύχτα!!!

Όντως, έρχονται από το ..... μέλλον!! Ιδιαίτερα ο Βούτσης, ο Φίλης, ο Παπαδημούλης, ο Βιτσας, ο Δρίτσας, η Τασία, ο Τζουμάκας, ο Μπιστης....... πώς να μην πάρει μετά ο Μητσοτάκης 41%;;;

Κορυφαίος ο Κασσελάκης!!! Εγώ πάντως μια ώρα πριν αποχώρησα από το κόμμα του, όχι επειδή είναι ο καλύτερος σύμμαχος του κούλη, όχι, γιατί δεν με κάλεσε στο πάρτυ γενεθλίων. Μεγάλη προσβολή για τις δύο γάτες μου!!!

10:55 Ναι, αλλά βλέπω ότι ασχολείσαι....... κρίμα πού αποχωρησες. Θα βάλω τη....... γάτα μου να κλαίει. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Φωτίου. Τα καλύτερα γεμιστά ever.

Α ρε Ελλάδα πως κατάντησες με τους Πολιτικάντηδες. Κόμμα στο κόμμα, προβολή, τηλεπαραθυρα, δόξα και ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙς από το κράτος και αρκετή βρωμιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.