Νέα αρχή με Γιώργο Αλεξανδρή η Δόξα Μεγαλόπολης

Νέα αρχή με Γιώργο Αλεξανδρή η Δόξα Μεγαλόπολης

Οκτώβριος 27, 2022 - 14:25
3 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης το περασμένο καλοκαίρι πήρε μια δύσκολη απόφαση που ήταν να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας ξεκινώντας από την αρχή για να βάλει τις βάσεις για κάτι φρέσκο και καινούριο με φόντο το μέλλον.

Στην νέα εποχή και σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ιστορικής ομάδας του νομού μας η σκυτάλη προπονητή πηγαίνει στα χέρια του Γιώργου Αλεξανδρή ο οποίος είναι πτυχιούχος UEFA C και επιπλέον είναι κομμάτι της σάρκας της Δόξας γνωρίζοντας άριστα τι σημαίνει να υπηρετείς τα κυανόλευκα.

Το πλάνο της νέας Δόξας Μεγαλόπολης αφορά τις ακαδημίες, την εξέλιξη πολλών νέων παιδιών της περιοχής με την ομάδα ουσιαστικά να αλλάζει άρδην την φιλοσοφία της κάνοντας το δικό της ξεχωριστό άνοιγμα στο κομμάτι των υποδομών για την ανάδειξει ταλέντων.

Πάνω σε αυτό θα στηριχθεί η προσπάθεια αυτή με τους νέους ποδοσφαιριστές και τις ακαδημίες να μπαίνουν στο κάδρο όντας συνεπικουρούμενοι από κάποια έμπειρα παιδιά που αποτελούν «στρατιώτες» της Δόξας Μεγαλόπολης στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα όταν το απαίτησαν οι περιστάσεις.

Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου με στόχο να πραγματοποιήσουν μια ανταγωνιστική σεζόν που θα είναι ο σπόρος για τα επόμενα χρόνια.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ωραια.ανακοινωση.γελαει.η.μεγαλοππλη.και.η.αρκαδια.τα.δυσκολα.ειναι.οταν.πεφτεις.αγωνιστικα.οχι.οταν..ριχνεις.εσυ.μια.φορα.να.πειτε.την.αληθεια

Ωραια.ανακοινωση.τα.δυσκολα.ειναι.οταν.πεφτεις.αγωνιστικα.οχι.οταν.τη.ριχνεις.στα.ευκολα.ολοι.μαγκες.πιες.ακαδημιες.γιατι.υπαρχουν.για.γελθα.ειναι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.