ΝΑΤΟ: «Σαμποτάζ» οι διαρροές στους αγωγούς Nord Stream

ΝΑΤΟ: «Σαμποτάζ» οι διαρροές στους αγωγούς Nord Stream

Σεπτέμβριος 28, 2022 - 16:15
18 σχόλια

EUROKINISSI

Για «σαμποτάζ» κάνει λόγο ευθέως το ΝΑΤΟ, σχετικά με τις διαρροές που κατεγράφησαν τις τελευταίες ημέρες στους δύο αγωγούς Nord Stream.

Με ανάρτησή του στο Twitter, o γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, ανέφερε: «Συζητήσαμε με τον Δανό υπουργό Άμυνας το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream. Aναδείξαμε την προστασία των υποδομών ζωτικής σημασίας στις χώρες του ΝΑΤΟ».

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Ο μόνος που θα μπορούσε να το έχει κάνει για μένα είναι η Ουκρανία. Η Ρωσία ελέγχει την ροή. Όποτε δεν έχει νόημα να χαλάσει την σύνδεση( αγωγό). Ο Ουκρανός Είδε ότι η Γερμανία και η Γαλλία έπιασαν το 90% των δεξαμενών και ότι πια δεν θα πολύ ασχοληθούν με τη μέτωπο- και άρα δεν θα βοηθήσουν. Χαλώντας τον, ξαναφέρνουν πονοκέφαλο στην ΕΕ, η οποία είχε αρχίσει να γίνεται πιο ήπια στο ρωσικό θεμα. Με το άγχος της δεξαμενής , η ΕΕ θα πρέπει να ξανασχοληθεί. Το θέμα είναι ο ότι ο ζελενσκι προσπαθεί να φέρει σε πόλεμο άμεσο ΕΕ και Ρωσία για να σώσει το τομάρι του.

@19:40 ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ''ΒΑΠΟΡΙΣΙΟ'' ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΖΕΡΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕΣΩ ΤΑΡ.

@01:00 - Τα συλλυπητήρια μου για τον Πούτιν. Να ζήσετε να την θυμόσαστε την ενεργειακή εξάρτηση από την Ρωσία.

@ΠΑΥΛΟ$$: Δεν έχεις ανάγκη αμερικανοτσολιά σε ταίζει καλά ο Μητσοτάκης με τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔούλας. Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και ο κοσμάκης θα κρυώσουν με την αμερικανοκίνητη ακρίβεια.

01:00 δεν ξέρω ρε φίλε, πολύ ύποπτο όλο, και αυτές οι βόρειες χώρες αντί να βάλλουν κανένα πλοίο να επιτηρεί κάθονται και κλαίγονται. Δεν θεωρώ πως είναι δουλειά Ρωσίας πάντως. Ζελενσκι και Φοντερλαιερ πρέπει να φύγουν από την εξουσία. Είναι ανίκανοι.

Deutschland Uber alles !!! Μάλλον έφτασε το τέλος του εκτρώματος που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν "εξυπηρετεί" πλέον. Τo be continued....Τον καημένο τον Πούτιν σκέφτομαι, τι θα το κάνει το αέριο τώρα. Θα αγοράζουμε το αέριο από άλλους, (στους οποίους το πουλάει αυτός), πιο ακριβό, για να μάθεις. Πάρτα Πούτιν....Αλήθεια, λιπάσματα; Σιτηρά; Προϊόντα διύλισης πετρελαίου; Από πού θα τα πάρουμε; Πάρτα Πούτιν ..

Σε άλλα νέα, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας προειδοποίησε ότι η οικονομία της χώρας είναι υπό κατάρρευση και ζήτησε να βοήθεια δις ευρώ (με το ζόρι να μη γελάσω....) από την ΕΕ. Τι σου είναι η πουτ@ν@ η ζωή. Η Σλοβακία. Από τις σκληρότερες χώρες όταν εμείς αντιμετωπίζαμε την "κρίση χρέους". Να στέλναμε το Βαρουφάκη για διαπραγματεύσεις να κάναμε και λίγο πλάκα. Όχι, εντάξει, να δείξουμε ανωτερότητα, δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους. Και μια ερώτηση: Στους πανηγυρισμούς για την ενεργειακή απεξάρτηση, θα χτυπήσουν οι καμπάνες ή για λόγους οικονομίας θα πράξει ο καθένας μόνος του;

Επαναλαμβάνω. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλα τα πουτινάκια. Να ζήσετε να την θυμόσαστε την ενεργειακή εξάρτηση. Πάνε και οι αγωγοί, πάνε και τα λιπάσματα, πάνε και τα προϊόντα διύλισης. Πάει, καταστραφήκαμε. Η Ρώσια θα γίνει μεγαθήριο πάλι και η Ε.Ε. θα βαρέσει διάλυση...Πραγματικά, τι πίνετε και δεν μας δίνετε...Όσο για το αμερικανοτσολιάς, δέχομαι ευχαρίστως τον χαρακτηρισμό. Αμερικανοτσολιάς, Γαλλοτσολιάς, Ιταλοτσολιάς, Ισπανοτσολιάς κτλ. 1000 φορές δυτικό-τσολιάς από ναζό-τσολιάς, ορφανό του Κασιδιάρη.

Είδατε δεν έχει πρόβλημα να είναι τσολιάς άλλων πλην Ελλήνων ο ΠαύλοSS Ο νΑΖΟFτσολιά$ των ανακτόρων του Ζ€λ€υ$κοτάκη!

Στα πουτινάκια περιλαμβάνουμε και τον εφοπλιστή - ιδιοκτήτη του πλοίου που έσπασε το εμπάργκο μεταφέροντας άνθρακα στην Τουρκία καθώς και αυτούς που μεταφέρουν ακόμα ρωσικό πετρέλαιο ή δε μας παίρνει; Προσοχή, είναι ερώτηση παγίδα...

Όσο για τη "διάλυση" της ΕΕ, πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα μπουρδ@λ@ δε βαράνε ποτέ διάλυση. Αλλάζουνε "τσατσά" και συνεχίζουνε απτόητα.

Παρεμπιπτόντως, μήπως κάποιος γνωρίζει να μας πει με πόσο επιτόκιο δανείζεται σήμερα η Ελλάδα (επιτόκια δανεισμού που μας είχαν πρήξει τα προηγούμενα χρόνια); Η Γαλλία; Η Ιταλία; Η Γερμανία; Πόσο είναι η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου, που επηρεάζει τις αποπληρωμές δανείων και εισαγωγών (καθότι αυτές πληρώνονται σε δολλάρια), σε μια ήπειρο που ΔΕΝ παράγει τίποτα, που δεν έχει δική της ενέργεια και πρώτες ύλες; Για πόσο ακόμα θα μας "σώζουν" οι αγορές ομολόγων από την ΕΚΤ ή φοβάται μήπως χαρακτηριστεί πουτινάκι;

Γελάω με τα εγχώρια πουτινάκια που βλέπουν όνειρα για διάλυση της ΕΕ (όπως έβλεπαν τον ηγέτη τους να μπαίνει στο Κίεβο την πρώτη εβδομάδα του πολέμου). Οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" που έλεγε ο στάλιν υπάρχουν και σήμερα και τρώνε αμάσητο ό,τι σανό κι αν τους δώσεις. Εδώ πίστεψαν ότι κάποιος είναι εβραίος και ναζί ταυτόχρονα. Ότι θα διαλυθεί η ΕΕ δεν θα πιστέψουν;

Εγώ γελάω με δώδεκα και δεκατρείς με μένα......Α ρε, όλα τα είχαν πει οι παλιοί !!!

19 στις 27 (καλό ποσοστό για μπάσκετ αλλά..) χώρες της ΕΕ έχουν διψήφιο πληθωρισμό. ΝΙΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.