«Ναρκοπέδια» οι λακκούβες στην Μεγαλόπολη (pics)

«Ναρκοπέδια» οι λακκούβες στην Μεγαλόπολη (pics)

Απρίλιος 13, 2018 - 12:22
0 σχόλια

Λακούβες στους δρόμους. Μόνιμο πρόβλημα της Μεγαλόπολης που όσα χρόνια και αν περάσουν , όσοι αιρετοί και αν αλλάξουν , οι λακούβες αυξάνονται και εξαπλώνονται.

Μια λακούβα κλείνει , δυο ανοίγουν. Και επιπλέον τα έργα που γίνονται για τις νέες παροχές Τηλεθέρμανσης έρχονται να δημιουργήσουν νέα προβλήματα. Τα έργα αυτά είναι απαραίτητα και μάλιστα έχουν αργήσει, έπρεπε να έιχαν γίνει νωρίτερα. Είναι φυσικό όταν γίνονται τέτοια έργα να υπάρχουν και βλάβες στο οδόστρωμα. Όμως ειδικά σε πολύ κεντρικούς δρόμους θα έπρεπε η αποκατάσταση να γίνεται πιο γρήγορα και πιο σωστά.

Ο δρόμος δίπλα στην πλατεία έχει 2 τομές, η μια έκλεισε με πίσσα η άλλη δίπλα ξεχάστηκε. Στο κομμάτι που έκλεισε ξεχάστηκαν δίπλα τα χαλίκια!!

Η έξοδος της πόλης προς Τρίπολη έχει 3 τουλάχιστον επικίνδυνα σημεία.

Αν κάποιος δεν ξέρει η ξεχαστεί έχει σίγουρη μια μεγάλη ζημιά στο αμάξι του. Τουλάχιστον σε κάποια βασικά σημεία έπρεπε να είχαν διορθωθεί τα προβλήματα.

Ακόμα ένα αρνητικό θέμα είναι ότι κατά καιρούς εξαφανίζονται σήματα κυκλοφορίας, πινακίδες πολύ σημαντικές για την σωστή κυκλοφορία των οχημάτων. Τελευταίο κρούσμα είναι στην διασταύρωση που είναι το κτίριο του ΟΤΕ. Εκεί λοιπόν έχει χαθεί το απαγορευτικό σήμα με αποτέλεσμα να έχουν ήδη δημιουργηθεί πολλά περιστατικά με κίνδυνο ατυχήματος. Παρόμοια κατάσταση η οποία όμως είναι πολλά χρόνια, στην Οδό Παπαιωάννου που λείπουν τα απαγορευτικά σήματα σε αρκετές διασταυρώσεις.

 

Η περιβόητη πλέον κυκλοφοριακή μελέτη , έχει καταντήσει ανέκδοτο και η μη ολοκλήρωση των εργασιών δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία της πόλης.

Αυτά που σας παρουσιάζουμε είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των προβλημάτων. Η συνολική εικόνα είναι αρκετά μεγάλη και τα σημεία που πρέπει να υπάρξει επέμβαση είναι δυστυχώς πάρα πολλά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.