Να μην κλείσει το 11ο Σύνταγμα Πεζικού ζητά η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων

Να μην κλείσει το 11ο Σύνταγμα Πεζικού ζητά η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων

Ιούλιος 25, 2015 - 18:38
0 σχόλια

Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. εζήτησε ο Πρόεδρος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως κάνουν προτάσεις για έργα που χρήζουν άμεση παρέμβαση και θα βοηθήσουν στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
1) Κατέθεσε πρόταση ο κ. Θεοδωρόπουλος Ευάγγελος, αναπληρωματικός Γραμματέας της Π.Ε.Α., για την διαπλάτυνση του δρόμου προς την Ι.Μ. Προδρόμου Γορτυνίας για να μπορεί να οδεύει πυροσβεστικό αυτοκίνητο μέχρι το Μοναστήρι.
 
Δεύτερη πρόταση κατέθεσε ο κ. Γ. Ζαραφέτας για διαπλάτυνση του δρόμου της Ι.Μ. Προδρόμου Καστρί Κυνουρίας, για δημιουργία πάρκινγκ αυτοκινήτων και ήδη προτάσεις κατατέθησαν στον δραστήριο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννακούρα και ενημερωθεί και ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης για υλοποίηση της πρότασης.
 
2) Με αίτημα της Π.Ε. Αρκάδων πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Υπουργό, παρουσία και του Στρατηγού Κουτσογιαννόπουλου και τον Δ/ντη του Πολιτικού Γραφείου κ. Συμεωνίδη, όπου την Π.Ε.Α. ήταν ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζαραφέτας, ο Αντιπρόεδρος Γάκης Άγγελος, ο Αναπληρωτής Τύπου Ζαφειρόπουλος Αντώνης και το μέλος της Ένωσης Σταύρος Καμπουροληας. Ο κ. Ζαραφέτας ζήτησε όπως εξαιρεθεί από την συγχώνευση και την κατάργηση Στρατοπέδων, το 11ο Σ.Π. για ιστορικούς λόγους και όπως παραμείνει η έδρα της Μεραρχίας στην Τρίπολη. Κατόπιν διαλογικής συζήτησης μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα ο αρμόδιος Στρατηγός για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις Στρατοπέδων μας διαβεβαίωσε ότι το 11 Σ.Π. θα παραμείνει στην Τρίπολη.
 
3. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε όπως τα μέλη της Π.Ε.Α., που εκλέχτηκαν στις εκλογές και Δημοτικοί Σύμβουλοι θα παραμείνουν ενεργά μέλη στην Ένωση μέχρι τις εκλογές. (Έχει καταργηθεί το άρθρο 23 του Καταστατικού).
 
4. Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Αρκάδων κ. Ζαραφέτας Γεώργιος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Κοκκινάκο Σταύρο πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος της Π.Ε.Α. είπε: «Κύριε Υπουργέ σας μεταφέρω τις έντονες διαμαρτυρίες της Διευθύντριας της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Κουτσούκου, η οποία αναφέρεται στις τεράστιες ελλείψεις, που υπάρχουν στην Οφθαλμολογική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου». 
 
Ο κ. Υπουργός αφού άκουσε με την δέουσα προσοχή τον πρόεδρο και κατόπιν διαλογικής συζήτησης είπε: «Θέλω Πρόεδρε να μου αναφέρετε συγκεκριμένες ελλείψεις και θα ικανοποιήσω το αίτημά σας το ταχύτερο».
 
5. Η Π.Ε.Α. προτείνει στον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη και κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα όπως μεριμνήσουν με το κύρος που τους διακρίνει και καταθέσουν  πρόταση στο αρμόδιο Υπουργείο ώστε να απονεμηθεί τιμητική Σύνταξη στην δωρήτρια αιμοδυναμικού, κ.Γιαννούλα Κουντάνη.
 
6. Είναι γνωστό σε όλο το αρκαδικό γίγνεσθαι ότι μετά την παραίτηση του ιδρυτή της Πανελλαδικής Ένωσης και επί 10 χρόνια Προέδρου αυτής κ. Γ.Ζαραφέτα, άρχισε η σφαγή για την διαδοχή.
 
Κύριοι, κάνατε λάθος. Την ώρα που περιμένατε το τρένο με τους υποψηφίους Προέδρους στο σταθμό, αντί να ανάψετε κόκκινο να σταματήσει να μπείτε στο βαγόνι, που ήσαν υποψήφιοι πρόεδροι, ανάψατε πράσινο και το τρένο με τους υποψηφίους προέδρους έφυγε. Το δηλητήριο της αρχομανίας, ο κακός τους χαρακτήρας, η μηδενική αυτοκριτική, ξεφτίλισε το αρκαδικό ιδεώδες, τους αμισθί εργαζομένους, προέδρους και συμβούλους των Αρκαδικών Σωματείων.
 
7. Εξοφλήθη το οφειλόμενο ενοίκιο από την μίσθωση του γραφείου της Π.Ε.Α. Ο Ταμίας κ. Τσουκαλάς κατέθεσε στον Λογαριασμό υπ΄αριθμ. 32.52.732 Τράπεζα Ελλάδος, Λογαριασμό του Υπουργείου Αεροπορίας, το ποσόν των 1.500 ευρώ από συνδρομές και το ποσό των 3.500 ευρώ από δωρεά/χορηγία του Προέδρου Γ.Ζαραφέτα. Έτσι ο νέος Πρόεδρος θα παραλάβει  μηδενικό χρέος.
 
Στην επιστολή σας, κύριε πολιτευτά της Αρκαδίας, αναφέρετε και διαμαρτύρεστε για τα ενοίκια του γραφείου. Σε ποιόν απευθύνετε τη διαμαρτυρία σας; στον εαυτό σας;
 
Κύριε πολιτευτά και στην παρεούλα, που δεν έχετε πληρώσει ούτε την συνδρομή σας, Σας υπόσχομαι ότι πολύ γρήγορα θα ενημερώσω τα Αρκαδικά Σωματεία, θα απαντήσω στην επιστολή σας σε όλα. Θα δημοσιευθεί το πρακτικό του πραξικοπήματος «αίσχος γιατί με έφερε ο Ζαραφέτας ο μ........., φεύγω αφού φεύγει αυτός που με έφερε» κλπ.
 
(Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν στο Νοσοκομείο και τον επισκέφτηκε ο κ. Κατσιφάρας  τον ερώτησε: «Τί λέει το κόμμα γι’ εμένα;». «Κύριε Πρόεδρε, τί να πούνε για σένα, που αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας».) 
 
Ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων
Γεώργιος Ζαραφέτας
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.