Τατούλης

«Να ληφθούν μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας στο Άστρος»

«Να ληφθούν μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας στο Άστρος»

Αύγουστος 21, 2019 - 08:43
0 σχόλια

Φωτιά έχει ξεσπάσει μέσα στον χώρο όπου βρίσκεται η μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων στο Άστρος Κυνουρίας. Καίγονται οι τεράστιες ποσότητες υπολείμματος που θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί από το χώρο. Το σωματείο μας είχε επισημάνει τόσο στον εργολάβο που έχει αναλάβει την επεξεργασία των απορριμμάτων, όσο και το Δήμο Β. Κυνουρίας για τον κίνδυνο που υπάρχει όσο βρίσκονται στο χώρο τόσο μεγάλες ποσότητες υπολείμματος.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κερδοφορία των επιχειρήσεων είναι ασύμβατη με μέτρα πρόληψης και προστασίας. Ότι ακόμη και αυτή η χρήσιμη μέθοδος της ανακύκλωσης μπορεί να αποβεί μάστιγα για την υγεία των λαϊκών στρωμάτων και του περιβάλλοντος, όταν υποτάσσεται στο κέρδος του καπιταλιστή.

Απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, την προστασία της δημόσιας υγείας καθώς και την διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των εργαζόμενων της επιχείρησης και της ίδιας της εργασίας τους.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.