"Να απαλλαχθεί το αρκαδικό ποδόσφαιρο από ...χασάπηδες"!

"Να απαλλαχθεί το αρκαδικό ποδόσφαιρο από ...χασάπηδες"!

Μάρτιος 23, 2011 - 13:25
1 σχόλια

Από το http://kalimera-arkadia.blogspot.com

Αν και έχουν παρέλθει δύο 24ωρα από τη στιγμή που η διοίκηση του Ηρακλή Σκοπής προχώρησε σε σοβαρότατες καταγγελίες για τη διαιτησία του αγώνα με την Κανδήλα, καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει ούτε από τον Σύνδεσμο Διαιτητών, ούτε και από την ΕΠΣΑ. Αυτή η σιωπή είναι αλήθεια ότι προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά και απορίες…

Εν τω μεταξύ, με σημερινή δήλωσή του, ο Πρόεδρος του Ηρακλής Σκοπής Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος  ανέφερε τα εξής: «Λόγω προσωπικού προβλήματος σήμερα επέστρεψα στην Τρίπολη και ενημερώθηκα λεπτομερώς γι αυτά που συνέβησαν στο παιχνίδι του Ηρακλή Σκοπής με την Κανδήλα. Ως πρόεδρος της νεοσύστατης ομάδας της Σκοπής δεσμεύομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να απαλλαχθεί το αρκαδικό ποδόσφαιρο από ...χασάπηδες! Μέσα στα γήπεδα χρειαζόμαστε διαιτητές και όχι άλλες ειδικότητες. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.»

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το γεγονός ότι ο Ηρακλής Σκοπής κατάφερε τόσο σύντομα να απασχολεί ολόκληρη την ποδοσφαιρική Αρκαδία είναι από μόνο του μία μεγάλη επιτυχία.Κάποιοι προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία αυτής της ομάδας που έχει δείξει οργάνωση, πειθαρχία και αγωνιστική συμπεριφορά.Δεν θα τα καταφέρουν όμως διότι στη Σκοπή λένε ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι η ...επιτυχία!Και ο Ηρακλής είναι έτοιμος να εκδικηθεί όλους αυτούς που επενδύουν στην αλητεία και στον τραμπουκισμό.