Τατούλης
symvolo

«Μπουναμάδες της Περιφέρειας σε επιχειρηματικούς ομίλους» (vid)

«Μπουναμάδες της Περιφέρειας σε επιχειρηματικούς ομίλους» (vid)

Ιανουάριος 09, 2019 - 18:24
6 σχόλια

Την ώρα που τα φτωχά λαϊκά στρώματα όχι μόνο κάνουν φτωχικές γιορτές, αλλά και ξεπαγιάζουν στον πρώτο  μεταμνημονιακό χειμώνα, η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου στη τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 28 - 12 – 2018 επικεντρώνει μπουναμά – αποζημίωση στα χαρτιά, στον ανάδοχο του αμαρτωλού έργου Σκούρα – Πηρί στη Λακωνία ύψους 557.292ευρώ.

   Έχουν προηγηθεί ανάλογες αποφάσεις αποζημιώσεων στα χαρτιά στα έργα:
·       Κατασκευή του δρόμου Φωκιανός – Κυπαρίσσι στα σύνορα Αρκαδίας – Λακωνίας ύψους 412.492 ευρώ.
·       Βελτίωση του Δρόμου προς Κούβελο στη Μεσσηνία ύψους 397.144 ευρώ.
 

Ανάλογη ευνοϊκή μεταχείριση έχουν οι προηγούμενοι ανάδοχοι στα έργα «Αποχετευτικό του Κρανιδίου» στην Αργολίδα και «Φράγμα του Ασωπού» στην Κορινθία , αφού δεν έχουν τουλάχιστον καταπέσει υπέρ του Δημοσίου οι εγγυητικές επιστολές ύψους 4,5 και 8,5 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα, αφού εγκατέλειψαν τα έργα τσεπώνοντας και  εκατομμύρια ευρώ για έργο που δεν εκτέλεσαν.

Επειδή έχουμε σοβαρές αμφιβολίες για την απάντηση της Περιφέρειας σε σχετική ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι δεν έχουν επιστραφεί οι εγγυητικές επιστολές, δίνουμε στη δημοσιότητα την με τον αριθμό 110/2015 απόφαση του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ Ερμιονίδος για τη διάλυση της εργολαβίας, που προφανώς συνοδεύτηκε από επιστροφή της εγγυητικής επιστολής ύψους 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Και όλα αυτά τη στιγμή που υπάρχει η με αριθμό 113/2015 απόφαση του πενταμελούς εφετείου Ναυπλίου που ρητά αναφέρει ότι σωστά η Υπηρεσία δεν επιστρέφει τις εγγυητικές επιστολές στον ανάδοχο.

Για αυτά εμείς εγκαλούμε την Περιφερειακή Αρχή και τον κ. Τατούλη και για αυτά πρέπει να πάρουν θέση και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Πελοποννήσου που στηρίζονται από τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Λα'ίκή Συσπείρωση - δείτε τα έγγραφα ΕΔΩ.

Video: 

Συνέντευξη Ν. Γόντικα 09 - 01 - 2019


6 Σχόλια

Βρε καλώς τον το δημόσιο υπάλληλο που είναι και εναντίον του κεφαλαίου αλλά και των υπαλλήλων που ζημιώνουν το δημόσιο γιατί δεν εργάζονται! Τί είπατε; Ούτε κι ο ίδιος πατάει στη δουλειά του γιατί συνδικαλίζεται; Έλαααα! Καλέ γίνονται τέτοια πράγματα; Κακοήθειες..

Να μας πεις σε ποιες εταιρειες εχεις περαιωσει φορολογικο ελεγχο και τι προστιμα βεβαιωσες.Ανορθογραφε αναξιε αντιγραφης..Πηρι????????Κουβελο????Τι Μοσχα την αντιγραφεις σωστα?

Τσούζουν οι αποκαλύψεις με στοιχεία του Γόντικα. Φυσικά για την ταμπακιέρα κουβέντα. Μόνο λάσπη και κραυγές. Σε "παραδέχομαι" ρε Τατούλη. Έχεις ταΐσει και ταΐζεις διάφορους παρατρεχάμενους αλλά που τη βρίσκουν τόση δύναμη οι γιοί της πλύστρας να συκοφαντούν. Για κοίτα πως κάνουν τα μαντρόσκυλα της Περιφέρειας...Τι τους έταξες πάλι;

Η αλήθεια τσούζει τατουλο-γραφιάδες ;;;;;;;;;;;;; Περάστε τώρα για το καθιερωμένο δεκάευρο από την Πλ. Ανεξαρτησίας. (σχόλιο και 10 €)

Ν. Γ. πληρώνεσαι επί σειρά ετών από το δύσμοιρο Ελληνικό Δημόσιο, χωρίς να προσφέρεις επί σειρά ετών απολύτως τίποτα στην εργασία σου ! Είσαι καθαρά ιδεολόγος αριστερός ...

21:27 & 21:39 Εσείς γιατί τσιτωθήκατε; Σας "περιποιείται" ο Γόντικας και σας κακοφάνηκε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.