Μποροβήλος: Σε λίγο θα ζητάμε διαιτητές από Αμερική και Ασία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Μποροβήλος: Σε λίγο θα ζητάμε διαιτητές από Αμερική και Ασία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Απρίλιος 12, 2023 - 14:10
1 σχόλια

Συνέντευξη στην «Αθλητική Ραδιοεφημερίδα» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Θάνο Μπλούνα έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφορικά με την θυελλώδη συνεδρίαση της Super League και τα όσα συμβαίνουν τελευταία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Μποροβήλος είπε:

Δεν παρεκτράπηκαν τα πράγματα εκτός από μια λογομαχία Μαρινάκη – Κοσμά. Ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για ποδόσφαιρο αφού γίνεται ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Λυπούμαι γι’ αυτό. Αποφασίσαμε με εξαίρεση την ΑΕΚ να στείλουμε επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΠΟ για να μας ενημερώσει γιατί έγινε η αντικατάσταση των διαιτητών.

Το πρωτάθλημα θα τελειώσει, αλλά δεν ξέρω τι θ’ αφήσει πίσω του, όσον αφορά τα μελανά σημεία. Φέραμε ξένους διαιτητές, λειτούργησε για ένα δύο χρόνια και τώρα δε μας κάνουν και πάμε να βρούμε άλλους. Φέρνουμε ελίτ, σε λίγο δε θα μας κάνουν κι αυτοί και θα ζητάμε διαιτητές από την Αμερική και την Ασία. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι μέθυσαν, ότι δεν είναι ελίτ.

Εδώ θα βγάλουμε άχρηστο και το VAR. Μόνο αν βάλουν τους μεγάλους σ’ ένα δωμάτιο και πάρουν το κλειδί ίσως βρεθεί λύση, αλλά κι αυτό έχει γίνει χωρίς επιτυχία.

Σε ερώτηση για την επαγγελματική διαιτησία είπε ότι “θα γίνει” και σε ερώτηση για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων  αρκέστηκε να πει ότι “οι φτωχοί θα γίνουν φτωχότεροι.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εσυ κανα ότι σου λέει ο φίλος σου ο Γιαννάκης και τα υπόλοιπα θα τα βρουν άλλοι όχι εσυ .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.