Μπαλτάκος: Μένω έκθαμβος από τα έργα στο γήπεδο της Νεστάνης (vid)

Μπαλτάκος: Μένω έκθαμβος από τα έργα στο γήπεδο της Νεστάνης (vid)

Νοέμβριος 04, 2022 - 13:37
4 σχόλια

Εντυπωσιασμένος από τα έργα αλλά και από την γεωγραφική τοποθεσία της Νεστάνης εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατά την επίσκεψη του στον χώρο εργασιών του Ενωσιακού γηπέδου.

Ο Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε την πολύ καλή συνεργασία επαινώντας τον Περιεριάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, μίλησε για το Μητρώο τονίζοντας πως η ΕΠΟ δεν το θέλει και θα προσφύγει και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια για το θέμα αυτό αλλά και για την επαγγελματική διαιτησία που είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα.

Για τα έργα στο γήπεδο της Νεστάνης που προορίζεται για Ενωσιακό για την ΕΠΣ Αρκαδίας:

Είναι έκπληξη και μεγάλη χαρά για εμένα αυτό το οποίο βλέπω εδώ στην Νεστάνη και ότι υπάρχει αυτή δυνατότητα και σε αυτόν εδώ τον χώρο γίνεται Ενωσιακό γήπεδο. Αυτό το έργο είναι σημαντικό για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και για τον λόγω αυτό πάμε σήμερα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο οποίος είναι αρωγός και δέχθηκε όχι μόνο αυτή την συνάντηση αλλά να μπει και βαθύτερα στα θέματα χρηματοδότησης ενός τέτοιου γηπέδου τόσο εδώ όσο και στους υπολοίπους νομούς της Περιφερείας Πελοποννήσου. Είμαι έκθαμβος με το εξαιρετικό περιβάλλον και την γεωγραφική τοποθεσία που φτιάχνεται αυτό το γήπεδο. Εδώ μπορούν να γίνουν τουρνουά σε υψηλό επίπεδο αλλά και να έρθουν Εθνικές ομάδες να προπονηθούν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την επίσκεψη μου αλλά και για τα όσα βλέπω σε αυτό τον χώρο.

Για το αν υπάρχει κάποιος μοχλός πίεσης αναφορικά με το χρηματικό ζήτημα για τέτοιου είδους έργα:

Δεν νομίζω πως είναι θέμα πίεσης. Όταν αρχικά μίλησα με τον κ. Νίκα διαπίστωσα πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει και οφείλω να τον επαινέσω δημόσια γι’ αυτό. Ο ίδιος μάλιστα μου είπε να γίνει μια ευρεία σύσκεψη στην Τρίπολη μαζί και με τους προέδρους των άλλων ΕΠΣ της Περιφέρειας να μιλήσουμε τόσο για το γήπεδο αυτό όσο και για θέματα που άπτονται συνολικά και στους άλλους νομούς,

Για το θέμα του Μητρώου:

Το θέμα του Μητρώου για φέτος ότι μπορούσαμε να πετύχουμε έγινε με την Κυβέρνηση από την πλευρά της να κάνει πίσω σε κάποια πράγματα όπως αντιστοίχος κάναμε και εμείς. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη από την αρχή και δεν θέλουμε καθόλου το Μητρώο. Όπως είπα και στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας το θέμα αυτό θα πάει και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια έτσι ώστε με τρόπο θεσμικό και νόμιμο να κριθεί αν πρέπει να υπάρχει το Μητρώο με την έννοια των ποδοσφαιρικών κυρώσεων. Προφανώς και δεν μας πειράζει εμάς το κράτος να έχει Μητρώο αλλά δεν μπορεί όμως να αποφασίζει αν παίζεις η όχι και αν ψηφίζεις η δεν ψηφίζεις.

Για την επαγγελματική διαιτησία:

Τα πράγματα στο κομμάτι της επαγγελματικής διαιτησίας είναι απλά. Το καταστατικό της ΕΠΟ, της FIFA και της UEFA αλλά και η ολιστική μελέτη λένε πως η διαιτησία ανήκει στην ΕΠΟ όπως παγκοσμίως η διαιτησίες ανήκουν στις Ομοσπονδίες. Η Λίγκα θέλει να γίνει επαγγελματική διαιτησία και εμείς επίσης θέλουμε. Σημασία έχει ότι η Λίγκα δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν δεν αποφασίσει η ΕΠΟ. Άρα λοιπόν, επαγγελματική διαιτησία ναι αλλά μόνο με απόφαση της ΕΠΟ σε συνεργασία και με την Λίγκα ακούγοντας τις απόψεις τους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίσκεψη Μπαλτάκου στο Ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης


4 Σχόλια

Πρόεδρος της ΕΠΟ;;;; Κανείς δεν χάνεται τελικά!!!! Να σας θυμήσω ότι το γήπεδο της Νεστάνης το έφτιαχνε 8 χρόνια ο Πέτρος και άλλα 3 ο Παναγιώτης και ακόμα είναι σε αυτή την κατάσταση. Ερώτηση. Πόσα χρόνια χρειάζεται η διαμόρφωση ενός επίπεδου χώρου;;; Εσύ ρε Γιώργο κυνηγέ, τι λές;

Δεν θέλουν το Μητρώο για να μοιράζουν τα λεφτά των επιχορηγήσεων με "γυφτικα παζάρια'!!!! Τι λες ρε Μπαλτάκο και στα μπ@υρδέλ@ υπάρχει σειρά δεν το ξέρεις; Στην ΕΠΟ θα μοιράζονται τα λεφτα των επιχορηγήσεων, με αδιαφάνεια που ζούμε;

Τι είδε ή τι του είπαν που έμεινε έκθαμβος; Για την ιστορία η Κάρτσοβα ολοκληρώθηκε σε εννιά μήνες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.