«Μπαλωθιά» για play off… ΟΦΗ - Αστέρας 0-2

«Μπαλωθιά» για play off… ΟΦΗ - Αστέρας 0-2

Δεκέμβριος 21, 2023 - 19:28
11 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έριξε «μπαλοθιά» εξάδας για τα play off στην Κρήτη επικρατώντας μέσα στο «Γεντί Κουλέ» του ΟΦΗ με 0-2 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Εξαιρετική εμφάνιση από τους κιτρινομπλέ που έπαιξαν με τεράστια αυτοπεποίθηση και επέβαλαν σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα τον δικό τους ρυθμό φτάνοντας τελικά σε ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.

Ο Μιριτέλο άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη με γκολ του στο 37’ με τον Κρεσπί στο 56’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να διπλασιάζει τα τέρματα των κιτρινομπλέ σφραγίζοντας επί της ουσίας το διπλό.

Ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια για τον 20χρονο Νίκο Γραμματικάκη ο οποίος πήρε την θέση του τιμωρημένου Νίκου Παπαδόπουλου βγάζοντας εις πέρας την αποστολή του με εξαιρετικό τρόπο έχοντας και δύο σημαντικές και δύσκολες αποκρούσεις.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε αρκετά ισορροπημένο και για τις δύο ομάδες με τον Αστέρα Τρίπολης να ψάχνει και να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους μιας και από κόντρα επίθεση ήρθε και το γκολ του Μιριτέλο με το οποίο πήρε προβάδισμα.

Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Κρεσπί από το σημείο του πέναλτι έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην αρκαδική ομάδα η οποία έκανε άριστη διαχείριση του αποτελέσματος φτάνοντας στην νίκη με 0-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Π. Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον (59’ Μαρινάκης), Καρώ (66’ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον (71’ Ριέρα), Γκαγιέγκος, Νέιρα, Τοράλ, Αμπάντα, Μοσκέρα (60’ Μπάκιτς), Φελίπε.

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Χουχούμης, Γκαρσία, Μουνάφο, Γκος (62’ Αλάγκμπε), Καλτσάς, Ζουγλής (74’ Ντιαρά), Ρεγκίς (74’ Σίτο), Μιριτέλο. 

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Μπράβο στην ομάδα Τα ποντίκια τώρα από χρόνου να περιμένουν να κάνει καμμία ήττα η ομάδα μα βγουν από τις τρύπες τους για σχολιασμό Οι υγιείς Αρκάδες χαίρονται που έχουν τέτοια ομάδα Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία !!!

Τι play off ρε απατεώνες που κοροϊδεύετε τα χάπατα που σας πιστεύουν με ανοιχτό το στόμα; Και τι έγινε δηλαδή αν τερματίσει έκτος; Αφού Ευρώπη δεν βγαίνει. Ο 4 πρώτοι βγαίνουν Ευρώπη. Γιατί δεν το λέτε αυτό στον κόσμο και τους δουλεύετε ψιλό γαζί; Θα τερματίσει δηλαδή στην τετράδα όταν ολοκληρωθούν τα play off; Αφήστε ρε το δούλεμα. Εκεί που σας πιστεύουν

Play of γράφει το άρθρο όχι Ευρώπη βλάκα ε βλάκα Δηλαδή εσυ θέλεις Ευρώπη για να ικανοποιηθείς να περάσει ο Αστέρας τις 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες αλλιώς κοροϊδεύει κατά το ανύπαρκτο μυαλό σου τους φιλάθλους του Ωραίος είσαι εσυ μπράβο σου !!!! Υ.Γ να φύγει η διοίκηση

@07.46 Ρε σούργελο ξερόλα κλαρινογαμπρέ αν θα περάσει ο Αστέρας στα πλέϊ οφ για έξοδο στην Ευρώπη δεν θα παίξει; Για τι θα παίξει; Για να τερματίσει έκτος; Αυτό σε ικανοποιεί εσένα; Και τι έγινε αν τερματίσει έκτος; Θα κερδίσει κάτι; Βλαμμένε. Πρόβατο. Μπεεεεε

09:25 εννοείται με ικανοποιούν τα play of από τα play out για την ομάδα της πόλης μου εσυ μπορείς να υποστηρίζεις την μπαρτσελονα γιατί αυτή είναι πιο καλή από τις 4 μεγάλες ελληνικές Όποτε ούτε αυτές δεν πρέπει να στηρίζουν οι φίλαθλοι τους αφού χάνουν στην Ευρώπη Βλάκα ε βλάκα !!!

14:25 Αυτές οι ομάδες που λες χάνουν στην Ευρώπη γιατί παίζουν στην Ευρώπη. Εσύ θα τερματίσεις (αν τερματίσεις) έκτος για ποιό λόγο; Για να πας πού και μςε τι ομάδα; Αυτό είναι το στοίχημά σου; Να τερματίσεις έκτος;

Ναι ρε έκτος μετά τις μεγάλες ομάδες λίγο είναι για τη τριπολη; Όλες οι άλλες πόλεις από κάτω είναι λίγο το έχεις εσυ αυτό; Μάλλον εσυ μεγαλουργείς στο τομέα σου είσαι στη κορυφή της βλακείας!!!

Ηρεμήστε φιλαράκια ωσο ψηλά τερματίσει καλά θα είναι αφού το ξέρουμε Ευρώπη δεν βλέπουμε και τότε που πήγαμε έλειπε παναθηναϊκός αεκ Άρης καλά παιχνιδάκια να βλέπουμε απλώς να μην κινδυνεύουμε

23.19 Καλά παιχνιδάκια μπορείς να δεις ακόμα κι αν τερματίσεις 4ος-5ος από το τέλος που και πάλι δεν κινδυνεύεις. Γι' αυτό παίζεις κάθε χρόνο; Μόνο για να μην κινδυνεύεις κι ας τερματίσεις π.χ. όγδοος, ένατος ή δέκατος; ΟΚ. Πάω πάσο. Η βλακεία μερικών δεν αντιμετωπίζεται

Αν κρίνουμε από τα σχόλια κάποιων εδώ μέσα καταλαβαίνουμε γιατί έχει τζάσει ο κόσμος και δεν πατάει το πόδι του στο γήπεδο. Όταν υπάρχει μια ομάδα που η μόνη της βλέψη κάθε χρόνο είναι να μείνει στην κατηγορία και τίποτε άλλο, τότε η απάντηση είναι οφθαλμοφανής

Ενώ για να έλθει ο κόσμος στο γήπεδο πρέπει ο στόχος να είναι το πρωτάθλημα Ελλάδος αλλιώς απέτυχε η ομάδα παταγωδως!!! Α ρε φούμο που θέλετε ορισμένοι που δεν σας φτάνει που έχετε ομάδα τόσα χρόνια στα σαλόνια !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.