Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης τίμησε το Χρήστο Ζώτο (pics,vid)

Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης τίμησε το Χρήστο Ζώτο (pics,vid)

Ιούνιος 16, 2016 - 10:05
3 σχόλια

Ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον μεγάλο δεξιοτέχνη του λαούτου Χρήστο Ζώτο παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Πετρινού.

Μια μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής.

Το λαϊκό τμήμα απέδωσε έργα από το ρεπερτόριο του Γιώργου Ζαμπέτα και το παραδοσιακό σχήμα παρουσίασε τραγούδια από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Ο κόσμος που γέμισε την πλατεία ταξίδεψε σε εποχές αλλοτινές, ενώ χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημά του στους μαθητές αλλά και στους καθηγητές για την πολύ ωραία δουλειά που παρουσίασαν.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Χρήστος Ζώτος που πήρε το λαούτο του, έπαιξε και τραγούδησε δίνοντας μία ακόμη νότα στην ήδη πολύ όμορφη μουσική βραδιά.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης τίμησε το Χρήστο Ζώτο


3 Σχόλια

Πολυ καλή προσπάθεια των παιδιών αλλά κριμα που δεν μπόρεσε να την υποστηρίξει τεχνικά ο Δήμος..... Ακουγόταν ένα βουητό όλη την ώρα, τα φώτα αντί να φωτίζουν τους μουσικούς φώτιζαν το πάτωμα, δεν ακούγονταν όλα τα όργανα......

Μπράβο στο μουσικό δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Όντως ο ήχος χάλια μαύρα ιδίως στα παραδοσιακά. Καλά πρόβα δεν έκαναν στα μικρόφωνα;Τα μισά δε δούλευαν

Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά, αλλά.... ο ήχος... χάλια. Υποτίθεται ότι ένας "επαγγελματίας" σε αυτό τον τομέα έχει κάνει τις δοκιμές του νωρίτερα, και έχει εντοπίσει και επιλύσει πιθανά προβλήματα... Δεν μπορεί να ανεβαίνει ο καλεσμένος να παίξει και να ψάχνουμε εκείνη τη στιγμή για μικρόφωνο!!! Δε νομίζω ότι είναι σωστό ο ηχολήπτης να αφήνει την κονσόλα του για να πάει μπροστά από τα ηχεία για να "δει" πως βγαίνει ο ήχος!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.