Μόνον τέτοιον εκπρόσωπο δεν ήθελε να έχει

Μόνον τέτοιον εκπρόσωπο δεν ήθελε να έχει

Σεπτέμβριος 21, 2010 - 12:19

Στραβά διάβασε το μήνυμα Σαμαρά για σκληρή αντιπολίτευση, ο γραμματέας της Ν.Δ. και το κυριότερο είναι ότι το μεταφέρει και στραβά στην κοινωνία.

Χθες εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Ν.Δ. σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καταφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις κατά του πρύτανη επειδή εκείνος δεν αναφέρθηκε στη συμβολή της προηγούμενης κυβέρνησης για την κατασκευή του νέου κτιρίου του ιδρύματος.

Παράλληλα εθίγη σοβαρά επειδή ο πρύτανης δεν τον άφησε να μιλήσει λέγοντας: « Γνωρίζω ότι ο πράσινος πρύτανης του πανεπιστημίου πολιτεύεται με την πράσινη σημαία.

Συνεπώς δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τίποτα πέραν των ορίων τα οποία του ορίζουν τα πράσινα χαρακώματα στα οποία ανήκει».

Το καταστατικό όμως του πανεπιστημίου προβλέπει ότι οι μόνοι που μιλούν σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι οι εκπρόσωποι των πρυτανικών αρχών και του υπουργείου Παιδείας γι΄ αυτό και κανείς πολιτικός δεν πήρε τον λόγο.

Επιπλέον, ο «πράσινος πρύτανης» είναι ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου που εξελέγη και με τις ψήφους των ΔΑΠιτών αλλά και δεξιών καθηγητών του ιδρύματος λαμβάνοντας ποσοστό 60%!

Ο Ανδρέας ... παρασύρθηκε και ... λογικό ήταν αφού απευθυνόταν σε ψηφοφόρους του με την ύψιστη ιδιότητα του εκπροσώπου του προέδρου.

Μόνο που ο Σαμαράς μαθαίνει τώρα, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, πώς τον εκπροσώπησε ο ... εκπρόσωπός του.

Πηγή: www.parapolitika.gr