Το μοναδικό κυανόλευκο standing ovation (pics,vid)

Το μοναδικό κυανόλευκο standing ovation (pics,vid)

Φεβρουάριος 23, 2016 - 10:46
1 σχόλια

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο κόσμος του Αρκαδικού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, γέμισε ασφυχτικά το ΔΑΚ Τρίπολης και έγινε και πάλι ο έκτος παίχτης του ΣΕΦΑ σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους φιλάθλους του Αρκαδικού ήταν και πάλι μοναδική δίνοντας στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη την απαιτούμενη ενέργεια και μεταφέροντας στο παρκέ την δίψα και την επιθυμία για να έρθει το πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς.

Οι παίχτες του Αρκαδικού ένιωσαν αυτή την επιθυμία του κόσμου και τους αποζημίωσαν όχι μόνο με μία τεράστια νίκη αλλά και με την καλύτερη τους εφετινή εμφάνιση παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ, επικρατώντας άνετα του Απόλλωνα και χαρίζοντας τους πολλές και εντυπωσιακές φάσεις.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα παίχτες κατευθύνθηκαν προς τις κερκίδες όπου και χαιρέτησαν τους φιλάθλους περιμετρικά του γηπέδου σε ένα μοναδικό standing ovation και από τις δύο πλευρές με τους πρωταγωνιστές φυσικά να γνωρίζουν για μία ακόμα φορά την αποθέωση και τους παίχτες να ευχαριστούν τον κόσμο με αυτόν τον πολύ όμορφο τρόπο ενώ δεν έλειψαν οι αγκαλιές και οι φωτογραφίες.

Δεν θα κουραστούμε να επαναλάβουμε πως η σχέση ανάμεσα παρκέ και εξέδρας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική με τον παράγοντα έδρα να γίνεται πια για τον Αρκαδικό το άρμα εκείνο που αναμένεται να τον οδηγήσει στην παραμονή του στην Basket League.

Αυτές οι εικόνες είναι και η μαγεία του αθλητισμού με το ΔΑΚ Τρίπολης να γίνεται ξανά το επίκεντρο πολιτισμού και τους φιλάθλους του Αρκαδικού να παραδίδουν μαθήματα αναγνώρισης και αγάπης προς την ομάδα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο με τις τρομερές στιγμές αποθέωσης στο φινάλε του αγώνα του Αρκαδικού με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr - Κόσμος και πάικτες έγιναν ένα!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

παιδια γυρο του θριαμβου στο τελος ,μετα τη σωτηρια,να μη ξεφτυλιζομαστε κιολας ετσι !!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.