Μητσοτάκης - Καμπόσος: «Επανασύνδεση» ελέω Νίκα

Μητσοτάκης - Καμπόσος: «Επανασύνδεση» ελέω Νίκα

Μάιος 30, 2019 - 12:10
9 σχόλια

Πολλά πράγματα συμβαίνουν ελέω του σκληρού αγώνα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και αναπόφευκτα, κάποια από αυτά, τραβούν την προσοχή, διότι σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι τελικά ευαγγελίζονται κόμματα και συνδυασμοί.

Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, διέγραψε από το κόμμα τον δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο επειδή είχε επιτεθεί εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη αποκαλώντας τον «προδότη», όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε δεχθεί επίθεση στο κέντρο της πόλης του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν δούλεψαν τα ανακλαστικά του, προχώρησε στη διαγραφή Καμπόσου επειδή, σύμφωνα με την ανάρτησή του στα social media, ο ίδιος «δεν ανέχεται μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

Από τότε ως σήμερα, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη συμπεριφορά του κ. Καμπόσου. Απ' όσο ξέρουμε, ούτε συγγνώμη δεν ζήτησε για τα όσα απαράδεκτα είχε πει τότε. Το μόνο που έχει αλλάξει, είναι η καΐλα της Νέας Δημοκρατίας να πάρει την Πελοπόννησο.

Κι αυτό, για να έχει ακόμα μεγαλύτερη αβάντα για τις βουλευτικές εκλογές, αφού ξεκάθαρα η ΝΔ εκεί στοχεύει και όχι στην ανασυγκρότηση των Περιφερειών.

Αν στόχευε εκεί, ο λόγος του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές δεν θα ήταν διχαστικός ούτε εκβιαστικός.

Ο κ. Καμπόσος κέρδισε το Άργος από την πρώτη Κυριακή πανηγυρικά και τώρα, Μητσοτάκης και Καμπόσος συσπειρωμένοι και αγαπημένοι, αν και εκ διαμέτρου αντίθετοι ως τις πολιτικές τοποθετήσεις και τον τρόπο με τον οποίον αυτές πρέπει να γίνονται, καταβάλλουν προσπάθεια να στηρίξουν τον Παναγιώτη Νίκα.

Δεν γίνεται να μην θυμηθούμε, διότι ήμασταν εκεί όταν γίνονταν οι δηλώσεις (δείτε ΕΔΩ), ότι ο κ. Καμπόσος είχε δείξει τα δόντια του στην ηγεσία της ΝΔ μετά τη διαγραφή του, θυμίζοντας τα ποσοστά του στο Άργος κατά τις προηγούμενες εκλογές και διαχωρίζοντάς τα από εκείνα του κόμματός του:

Εγώ δεν πήρα το ποσοστό που πήρε η ΝΔ στις εκλογές. Η ΝΔ πήρε 30% και εγώ 62%.

Πέρα και πάνω από οτιδήποτε άλλο, και επειδή πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να αποφασίσει, πρώτον, αν θα συνεργάζεται με ανθρώπους που έχει διαγράψει, δεύτερον, αν θα συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν εντελώς διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό και πολιτική θεώρηση από τον ίδιο και, τρίτον, αν πραγματικά θέλει να αλλάξει τη Νέα Δημοκρατία και να απομονώσει το ακροδεξιό της κομμάτι, οφείλει να απομονώνει πρακτικά τέτοιες συμπεριφορές και να είναι συνεπής ως προς τις διαγραφές του.

Αν θυμηθεί ο κ. Μητσοτάκης σήμερα που θα μεταβεί στο Άργος για να στηρίξει την υποψηφιότητα Νίκα τη δήλωση Καμπόσου περί των ποσοστών του -που, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ανήκαν στη Νέα Δημοκρατία- τη διαγραφή του δημάρχου από τον ίδιο και το γεγονός ότι έναν χρόνο μετά ο πρόεδρος της ΝΔ είναι εκείνος που ζητεί από τον άνθρωπο που διέγραψε να τον βοηθήσει να εκλέξει περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο, θα αναφωνήσει «ανάγκα και θεοί πείθονται».

Αλλά με ποιο τίμημα στο νέο προφίλ που ευαγγελίζεται για την παράταξη;

Γαλανιάδη Εύα


9 Σχόλια

Από προκύπτει η επανασύνδεση; Εστειλε κανένα τηλεγράφημα συγχαρητηρίων ή συναντήθηκαν; Μετά την διαγραφή ουδεμία επαφή. Ο Καμπόσος όπως και ο Μπέος μετά την εκλογή τους ξεσπαθώνουν κατά ΣΥΡΙΖΑ για να πουλήσουν εκδούλευση στον επόμενο πρωθυπουργό.

Οτι και να γράφετε κα Γαλανιάδη ο τόπος θα πάει μπροστά.9 χρόνια ήταν αρκετά. Εμετρήθη,εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής...

Όσο υπάρχουν κτυπήματα κάτω από την μέση πρέπει και ο Τατούλης να απαντήσει ανάλογα..... τι φοβούνται στη ΝΔ;

Όσο υπάρχουν κτυπήματα κάτω από την μέση πρέπει και ο Τατούλης να απαντήσει ανάλογα..... τι φοβούνται στη ΝΔ; «Πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται».

Η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να κερδίσει τις εθνικές εκλογές μοιράζει συγχωροχαρτια σε τιμή ευκαιρίας! Κατά τα άλλα ψεύδεται ολοφάνερα ότι απευθύνεται σε όλους. Μόνο στους δεξιούς απευθύνεται.

Μόνο οι 45 κατασκευαστές πληντυρίων δεν έχουν στηρίξει με ανακοίνωση τους τον Νίκα ακόμα... Γελάει ο κόσμος

Τοςο σπρώξιμο που έχει φάει ο Νίκας, ήρθε ο σαμαράς, ήρθε ο Κυριάκος και πάλι ζόρικα τα πράγματα να πάρει την Πελοπόννησο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.