Μητσοτάκης για Σκοπιανό: Επίσημη θέση της ΝΔ η γραμμή που χαράχτηκε στο Βουκουρέστι

Μητσοτάκης για Σκοπιανό: Επίσημη θέση της ΝΔ η γραμμή που χαράχτηκε στο Βουκουρέστι

Ιανουάριος 09, 2018 - 13:33
0 σχόλια

Στο ζήτημα του Σκοπιανού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης ενώπιον των τομεαρχών της παράταξης.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης, κατηγορώντας το Μαξίμου ότι «έχει την ευθύνη της διαπραγμάτευσης και επέλεξε να την κάνει εν κρυπτώ», και κάνοντας λόγο για θέατρο σκιών, αλλά και για προσπάθεια του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου «να κρατηθεί στην καρέκλα του».

Ακόμη, τόνισε ότι η χώρα έχει εθνική γραμμή για το ζήτημα, η οποία, όπως τόνισε, χαράχτηκε στο Βουκουρέστι από την κυβέρνηση Καραμανλή και αποτελεί τη θέση της Νέας Δημοκρατίας. Το ελάχιστο που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι να προασπίσει το κεκτημένο του Βουκουρεστίου, πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να ενημερώσει διεξοδικά για το ζήτημα τόσο τα κόμματα, όσο και τον ελληνικό λαό.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.