Μήνυση Σμυρνιώτη για την ΚΕΔΗΤ (video)

Μήνυση Σμυρνιώτη για την ΚΕΔΗΤ (video)

Αύγουστος 11, 2015 - 14:18
5 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης σχετικά με τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στον κανονισμό λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Τεγέας, λέγοντας ότι τόσα χρόνια εξαπέλυαν κατηγορίες εναντίον του ότι τον έφερνε στο ΔΣ τελευταία στιγμή, πράγμα το οποίο έκανε και ο νυν δήμαρχος. Ανέφερε ότι δεν θα είχε αντίρρηση να τον ψηφίσει εάν δεν προέβλεπε αλλαγή χωροθέτησης, διότι δημιουργούνται προβλήματα αφού πολλοί έχουν προβεί σε έξοδα μη γνωρίζοντας ότι θα γίνει τροποποίηση χώρου.

Άφησε για ακόμη μία φορά αιχμές ως προς τα έσοδα που είχε ο πρώην Δήμος Τεγέας από το πανηγύρι, αλλά και ως προς το πού διοχετεύονταν αυτά τα χρήματα.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Καραμελόσπιτο» (Απογευματινός) που βρίσκεται στην Τρίπολη δεν βρίσκεται στις επιλέξιμες δομές για το πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2015, πράγμα το οποίο αφήνει εκτός 21 παιδιά αλλά και υπαλλήλους να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά, τόνισε.

Ακόμη, επεσήμανε ότι θεωρεί άτοπο στις 29/7 να λήγει η υποβολή αιτήσεων και στις 28/7 να παίρνει απόφαση η ΚΕΔΗΤ για την υποβολή, ενώ τόσα χρόνια δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Η ιστορία με την ΚΕΔΗΤ έχει καταντήσει σίριαλ

Μίλησε και για το πόρισμα των ορκωτών λογιστών στην ΚΕΔΗΤ, που όπως είπε ο δήμαρχος κ. Παυλής θα έχει εκπλήξεις, και τον οποίον ο κ. Σμυρνιώτης περιμένει με ενδιαφέρον. Επεσήμανε δε ότι επί ενάμιση μήνα τώρα ζητάει στοιχεία και παρά την εισαγγελική παραγγελία δεν τα έχει λάβει, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν να προβεί σε μήνυση για να δει τελικά τι γίνεται με τη διαχείριση της επιχείρησης αυτής.

Όσον αφορά στην απουσία του από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας 10/8, τόνισε ότι δεν παραβρέθηκε αφού θεωρεί αδιανόητο να είναι την ίδια ώρα με την εκδήλωση για τον Νίκο Γκάτσο στην Ασέα.

«Είναι άκομψο από μεριά του Δήμου εφέτος να μην υπάρχει επιχορήγηση για ή συνδιοργάνωση σε μία τέτοια εκδήλωση προς τιμή του μεγάλου συμπατριώτη μας Νίκου Γκάτσου, που κάθε χρόνο τιμά η Ασέα και όχι μόνο», τόνισε.

Θεώρησε και άστοχο από τη μία να δαπανώνται πάνω από 140.000 ευρώ για πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Συμβούλου Επικοινωνίας για τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Πολιτισμού 2021, κι από την άλλη έναν κορυφαίο δημιουργό να τον «τιμά» ο Δήμος με παντελή απουσία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μήνυση Σμυρνιώτη για την ΚΕΔΗΤ


5 Σχόλια

Πιο μαλακά για τον σμυρνιωτη δεν θα γίνετε! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για πολλά μα παρά πολλά γέλια.

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΔΗΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ - ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ - 45.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ . ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Κ.Α . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.